Sobre les conversions millorades

Nota: ara l'etiqueta de lloc web global (gtag.js) és l'etiqueta de Google. Amb aquest canvi, tant les etiquetes gtag.js que tingueu instal·lades com les que instal·leu a partir d'ara tindran prestacions noves que us permetran fer més coses, millorar la qualitat de les dades i adoptar funcions noves, tot sense codi addicional. Obteniu més informació sobre l'etiqueta de Google.

La funció Conversions millorades pot millorar la precisió del mesurament de conversions i incrementar l'eficàcia de les ofertes. Complementa les etiquetes de conversió existents enviant a Google dades de conversió pròpies, xifrades amb la funció resum, des del vostre lloc web i d'una manera segura pel que fa a la privadesa. Aquesta funció aplica un algoritme de funció resum unidireccional i segur anomenat SHA256 a les dades de client pròpies, com ara adreces electròniques, abans d'enviar-les a Google. Podeu obtenir més informació sobre les solucions de modelització de conversions de Google.

Podeu configurar les conversions millorades utilitzant l'etiqueta de Google, Google Tag Manager o l'API de Google Ads.

Nota: Google es compromet a protegir la confidencialitat i la seguretat de les vostres dades. Mantindrem les vostres dades confidencials i segures mitjançant els mateixos estàndards líders del sector que utilitzem per protegir les dades dels nostres propis usuaris. Només registrem les conversions segures pel que fa a la privadesa. Podeu obtenir més informació sobre les polítiques de dades de client de les conversions millorades i sobre com utilitzem les vostres dades.

Com funciona

Quan un client completa una conversió al vostre lloc web, és possible que rebeu dades de client pròpies, com ara una adreça electrònica, un nom, una adreça de casa o un número de telèfon. Aquestes dades es poden capturar a les etiquetes de seguiment de conversions, xifrar amb la funció resum i enviar a Google un cop xifrades, i després es poden utilitzar per millorar el mesurament de conversions.

Segons el tipus de conversions millorades que utilitzeu, les dades xifrades amb la funció resum s'utilitzaran de maneres diferents per millorar el mesurament:

Conversions millorades per al web Conversions millorades per a contactes

Són rellevants per als anunciants que volen fer un seguiment de les vendes i dels esdeveniments que es produeixen en un lloc web.

Són rellevants per als anunciants que volen fer un seguiment de les vendes que es produeixen fora d'un lloc web (per exemple, per telèfon o per correu electrònic) i procedeixen de contactes del lloc web.

Milloren el mesurament de les conversions en línia.

Milloren el mesurament de les transaccions fora de línia procedents d'un visitant o d'un contacte del lloc web.

Us permeten enviar dades pròpies, proporcionades per l'usuari i xifrades amb la funció resum provinents del vostre lloc web quan un usuari fa una conversió. Les dades s'utilitzen per cercar coincidències entre els vostres clients i els Comptes de Google en què tenien la sessió iniciada quan van interaccionar amb un dels vostres anuncis.

Us permeten utilitzar dades pròpies, proporcionades per l'usuari i xifrades amb la funció resum, provinents dels formularis de contactes del vostre lloc web per mesurar els contactes fora de línia. Quan pengeu els contactes, la informació proporcionada xifrada amb la funció resum s'utilitza per atribuir les conversions a la campanya de Google Ads.

Conversions millorades per al web

1

2

3

4

Enhanced Conversions YouTube Icon Enhanced Conversions Shopping Icon Enhanced Conversions Mail Icon Enhanced Conversions Graph Icon
Un usuari que ha iniciat la sessió a Google veu el vostre anunci de YouTube.

L'usuari fa una conversió al vostre lloc web.

L'etiqueta de conversió captura un camp que hàgiu determinat (p. ex., el correu electrònic), aplica la funció resum a les dades i les envia a Google de manera segura. Les dades xifrades amb la funció resum coincideixen amb les dades d'usuari xifrades amb la funció resum de Google i es registra una conversió al vostre compte.

Amb les conversions millorades per al web, les dades de client pròpies, com ara l'adreça electrònica, el nom, l'adreça de casa o el número de telèfon, es capturen a les etiquetes de seguiment de conversions, es xifren amb la funció resum, s'envien a Google un cop xifrades i, després, s'utilitzen per cercar coincidències entre els vostres clients i els Comptes de Google en què tenien la sessió iniciada quan van interaccionar amb un dels vostres anuncis.

Avantatges:

• Recupereu conversions que d'altra manera no s'haurien mesurat.
  • Milloreu l'optimització de les ofertes mitjançant dades de més qualitat.
  • Assegureu la privadesa aplicant la funció resum a les dades de client pròpies.

Configurar les conversions millorades per al web

Podeu configurar les conversions millorades per al web de tres maneres:

Step 1Google Tag Manager: si actualment feu servir Google Tag Manager per al seguiment de conversions, podeu configurar les conversions millorades per al web amb Google Tag Manager fent només petits canvis a la configuració.

Step 2Etiqueta de Google: si actualment teniu implementat el seguiment de conversions utilitzant l'etiqueta de Google directament a la vostra pàgina (i no en una eina de tercers ni en un iframe), podeu configurar manualment les conversions millorades per al web amb l'etiqueta de Google fent petits canvis a la configuració.

Step 3API de Google Ads: si voleu proporcionar dades de conversions millorades mitjançant l'API per tenir més flexibilitat i control sobre les vostres dades, podeu configurar les conversions millorades per al web utilitzant l'API de Google Ads.

Nota: si voleu simplificar la manera d'implementar les conversions millorades o necessiteu assistència addicional més enllà de la que ja proporciona Google, podeu treballar amb un partner extern. Obteniu més informació sobre el Programa per a partners de conversions millorades.

Conversions millorades per a contactes

Step 1 Step 2 Step 3 Step 4 Step 5
Un usuari fa clic en un anunci i arriba al vostre lloc web. L'usuari navega pel vostre lloc web  i llegeix informació sobre el vostre producte o servei. L'usuari emplena un formulari al vostre lloc web  i esdevé un contacte per a la vostra empresa. El lloc web envia a Google informació dels contactes xifrada amb la funció resum (p. ex. adreça electrònica xifrada amb la funció resum) que especifiqueu. Deseu la informació dels contactes a la base de dades de la CRM. Quan un contacte fa una conversió (per exemple, esdevé un client), pengeu la informació de contactes xifrada amb la funció resum.Google cerca coincidències entre la informació xifrada amb la funció resum i l'anunci que ha generat el contacte.

Podeu penjar o importar dades de conversió a Google Ads mitjançant dades de client pròpies provinents dels formularis de contactes del vostre lloc web. A diferència de la versió estàndard de les importacions de conversions fora de línia, les conversions millorades per a contactes no requereixen que modifiqueu els formularis de contactes ni els sistemes de gestió de la relació amb els clients (CRM) per rebre un identificador de clic de Google (GCLID), sinó que utilitzen la informació que ja s'ha capturat sobre els contactes, com ara les adreces electròniques, per mesurar les conversions.

Avantatges:

• Configuració senzilla: configureu el mesurament completament des del compte de Google Ads.
  • Millor rendiment: optimitzeu les campanyes segons les vendes i les transaccions que es produeixen fora del vostre lloc web.
  • Flexibilitat: feu la implementació utilitzant l'etiqueta de Google o amb Google Tag Manager.

Si voleu utilitzar un GCLID per fer el seguiment de les conversions quan es produeixen, el mètode de pujada basat en GCLID segueix disponible. Més informació sobre com es poden configurar les conversions fora de línia mitjançant el GCLID

Configurar les conversions millorades per a contactes

Podeu configurar les conversions millorades per a contactes de quatre maneres:

Step 1Google Tag Manager: si actualment feu servir Google Tag Manager per al seguiment de conversions, podeu configurar les conversions millorades per a contactes amb Google Tag Manager fent només petits canvis a la configuració.

Step 2Etiqueta de Google: si actualment teniu implementat el seguiment de conversions utilitzant l'etiqueta de Google directament a la vostra pàgina (i no en una eina de tercers ni en un iframe), podeu configurar les conversions millorades per a contactes amb l'etiqueta de Google fent petits canvis a la configuració.

Step 3Anuncis amb formulari de contactes: si heu activat anuncis amb formulari de contactes, podeu configurar els contactes de conversions millorades sense fer canvis a la configuració de l'etiquetatge, ja que les dades proporcionades per l'usuari es capturen en un formulari de contactes allotjat a Google.

Step 4API de Google Ads: si voleu proporcionar dades de conversions millorades mitjançant l'API per tenir més flexibilitat i control sobre les vostres dades, podeu configurar les conversions millorades per a contactes a l'API de Google Ads.

See what other users are saying about enhanced conversions

Join the conversation in the Ads Community