Konfigurer optagelse af opkald

Ved at aktivere optagelse af opkald kan du afspille opkald til nummeret i dine opkaldsannoncer og dine aktiver til opkald og aktiver til lokation.

Krav til optagelse af opkald

Hvis du vil aktivere funktionen til optagelse af opkald, skal følgende krav være opfyldt:

• Du skal som minimum have administratoradgang til Google Ads-kontoen. Når funktionen er aktiveret, kan MCC-brugere og direkte brugere med administratoradgang eller direkte brugere med standardadgang afspille optagelserne via rapporten Opkaldsdetaljer.
  • Opkaldsrapportering skal være aktiveret. Få flere oplysninger om opkaldsrapportering.
  • Du skal have et amerikansk telefonnummer.
  • Du skal have verificeret domæneejerskab for alle de unikke domæner, der bruges i de annoncer aktiver, du vil optage opkald fra.

Du kan verificere dit domæne ved at knytte din Google Search Console-konto til din Google Ads-konto eller ved at tilføje dit unikke konverteringssporingstag eller remarketingtag fra Google Ads til dit website. Optagelser af opkald via de opkaldsannoncer og aktiver, hvor domænet ikke er blevet verificeret på denne måde, kan ikke afspilles, selvom indstillingen er aktiveret.
Bemærk! Det er i øjeblikket ikke muligt at optage og afspille de opkald, der foretages via opkaldskonverteringstagget på dit website.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Administrator Admin Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kontoindstillinger, og åbn sektionen "Opkaldsrapportering".
  3. Vælg Til under "Gem optagelse af opkald i 30 dage".
  4. Klik på Gem.
  5. Hvis det er første gang, du aktiverer optagelse af opkald, bliver du bedt om at acceptere vilkårene og betingelserne for opkald og sms'er. Acceptér.

Når funktionen er aktiveret, er optagede opkald tilgængelige i 30 dage efter datoen for opkaldet. Følgende meddelelse afspilles til dem, der ringer via kvalificerede annonceformater: "Google og Googles partnere kan optage opkaldet og opbevare det med henblik på kvalitetskontrol og analyse".

Brugere med administratoradgang kan altid slå funktionen til og fra. Hvis du slår funktionen fra, er der ingen brugere på kontoen, som kan afspille eksisterende optagelser.