Se rapporter om steder og afstande

Der er tre typer rapporter i Google Ads, som kan hjælpe dig med at forstå, hvordan dine annoncer klarer sig forskellige steder: Geografiske rapporter, rapporter om brugeres steder og afstandsrapporter.

Før du begynder

Her er de tilgængelige rapporttyper:

• Geografisk rapport: Viser, hvor dine potentielle kunder fysisk befinder sig, eller steder, som de har vist interesse for.
  • Brugers steder: Viser kun, hvor dine potentielle kunder fysisk befinder sig, uanset hvilke steder de har vist interesse for.
  • Afstand: Afstanden mellem det sted, der udløste din annonce, og din nærmeste virksomhedsadresse.

Geografiske rapporter og rapporter om brugernes steder i Google Ads kan vise de steder, hvor dine kunder fysisk befinder sig, eller de steder, som de har vist interesse for. Hvis du bruger adresseudvidelser, kan du bruge rapporten Afstand til at se, hvor effektive dine annoncer var på forskellige afstande af din virksomhed. Afstandsrapporter er tilgængelige for kampagner på Søgenetværket og Shopping-kampagner.

Denne artikel beskriver, hvordan du kan se sted- og afstandsrapporterne for din kampagne. Du kan få flere oplysninger om disse rapporter ved at læse om måling af geografisk effektivitet i Google Ads.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Sådan får du vist dine rapporter om steder

1. Klik på fanen Kampagner.
  2. Vælg den kampagne eller annoncegruppe, du vil have vist, i sidepanelet. Du kan også se statistikken for hele din konto ved at klikke på Alle kampagner i panelet.
    Multiple Campaigns
  3. Klik på menuen med datointervallet i øverste højre hjørne af siden, og vælg den periode, du vil se nærmere på.
    See the date range drop down menu
  4. Klik på fanen Indstillinger.
  5. Klik på Steder (under fanen Indstillinger).
  6. Klik på Se rapporter om steder, og vælg Det, der udløste visning af din annonce eller Der, hvor dine brugere befandt sig på rullemenuen. Dine data vises efter sted.
  7. Hvis du ønsker at se detaljerede oplysninger om et andet geografisk niveau, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for én eller flere af placeringerne i tabellen og klikke på Vælg visning for...placeringer. Du kan se data for de stedmålretningstyper, der er tilgængelige for alle de valgte steder. Du kan fortsætte og justere din rapport ved at vælge steder og derefter klikke på Vælg visning for...steder.
  8. Klik på downloadknappen over tabellen for at downloade dataene i en rapport.
Prøv det nu