Om noter

Få et mere komplet billede af din Google Ads-konto ved at tilføje noter, der indeholder flere oplysninger om vigtige hændelser, som f.eks. en øget mængde trafik, et fald i budgettet for en kampagne eller andre vigtige ændringer, som du gerne vil have, at andre brugere af din konto skal informeres om. Alle med adgang til kontoen kan se en note, men det er kun brugere med redigeringsadgang, der kan oprette, redigere eller fjerne noter.

Fordele

• Du behøver ikke længere at forlade Google Ads for at finde dine noter i et eksternt dokument. Det betyder, at du sparer tid, og alle relevante oplysninger kan nemt ses på ét samlet sted
  • Du kan filtrere for et bestemt datointerval for at se alle noter for den tidsperiode. Det giver dig et bedre indblik i begivenheder, der kan have påvirket dine kampagnes effektivitet
  • Det gør det nemt for dig at huske eller få flere oplysninger om, hvad der skete på et bestemt punkt på effektivitetsgrafen. Du får oplysninger om konteksten, så du kan forstå en bestemt hændelse

Relaterede links

Opret og rediger noter