Locatieacties voor slimme campagnes

Met slimme campagnes kunt u bijhouden hoe vaak mensen een actie uitvoeren in uw bedrijfsprofiel nadat ze uw advertenties hebben gezien of erop hebben geklikt.

Locatieacties zijn een sterk signaal dat iemand van plan is uw fysieke locatie te bezoeken. Als u locatieacties wilt bekijken, heeft u een geverifieerd bedrijfsprofiel nodig en moeten uw accounts gekoppeld zijn. Meer informatie over hoe u uw bedrijfsprofiel kunt koppelen aan uw slimme campagne.

Hoe locatieacties werken

Er wordt een locatieactie geteld wanneer iemand uw bedrijfsprofiel bezoekt nadat deze uw advertentie heeft gezien of erop heeft geklikt.

Opmerking: Als u ervoor kiest locatieacties vanaf 'Vandaag' te bekijken, ziet u mogelijk geen gegevens. Controleer op gegevens vanaf de vorige dag.

Acties op uw bedrijfsprofiel

U kunt de acties bekijken die mensen het vaakst uitvoeren op uw bedrijfsprofiel nadat ze uw advertentie hebben gezien of erop hebben geklikt.

Enkele voorbeelden van wat er kan worden gerapporteerd:

• Klikken voor een routebeschrijving naar uw locatie
  • Openingstijden
  • Foto's
  • Reviews