Om rapportering af aktiver på kampagneniveau for responsive søgeannoncer

Rapportering af aktiver på kampagneniveau for responsive søgeannoncer giver dig mulighed for at se effektiviteten af og indsigter for aktiver i en enkelt eller flere kampagner. Her kan du se, hvilke aktiver der bør erstattes, og hvilke aktiver der bidrager mest til at øge dine annoncers effektivitet.

På siden "Aktiver" kan du se aktiverne fra alle dine responsive søgeannoncer på ét sted.

Når du bruger rapportering om aktiver på kampagneniveau, kan du se, hvor dine aktiver bruges, og hvilke aktiver der er mest effektive. Når du har fundet ud af, hvilke aktiver der er effektive, får du lettere ved at afgøre, hvilke aktiver der skal anvendes til andre annoncer. Du kan erstatte eventuelle ineffektive aktiver med disse aktiver.

Før du begynder

Du kan kun få vist rapporten om aktiver, hvis du har oprettet en responsiv søgeannonce. Få flere oplysninger om responsive søgeannoncer

Du kan også få vist rapporten om aktiver på annonceniveau. I rapporten om aktiver kan du se hvert aktiv, der bruges i dine responsive søgeannoncer, og du har mulighed for at sammenligne aktiver i en responsiv søgeannonce.

Der genereres rapporter om aktiver på kampagneniveau, hvis du har oprettet mindst én responsiv søgeannonce i Google Ads. Der vises kun aktive aktiver (aktiver i aktive annoncer i aktive annoncegrupper og i aktive kampagner, der har opnået eksponeringer inden for de seneste 30 dage) i rapporten.

Bemærk! Data for dine aktiver opdateres én gang om dagen. Ændringer af dine aktiver afspejles ikke i realtid. Aktiver kan f.eks. stadig blive vist i en rapport, efter en kampagne er blevet sat på pause, men de fjernes, når aktivdataene er blevet opdateret.

Sådan fungerer det

Følg denne vejledning for at se rapporten over aktiver på kampagneniveau for responsive søgeannoncer i dine kampagner på Søgenetværket:

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Flere kampagner

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Aktiver på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktiver.
  4. Du kan se flere aktiver på listen.

Én kampagne

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Aktiver på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktiver.
  4. Vælg et aktiv, du vil se.

Hvad viser rapporten over aktiver på kampagneniveau på tværs af alle aktiver?

Filtre og visninger

Hvis du har en lang liste over aktiver, kan du filtrere efter aktiv, brugere, type og effektivitetsbedømmelse. Du kan filtrere dine aktiver ved at klikke på filterikonet Filter og derefter vælge en filtertype.

Aktiv

I kolonnen "Aktiv" kan du se indholdet af hvert aktiv.

Bruges af

Kolonnen "Bruges af" viser antallet af annoncer, der bruger dette aktiv. Hvis du klikker på værdien i denne kolonne, vises din annoncetabel med alle de annoncer, der indeholder det pågældende aktiv. Du kan foretage ændringer af din annonce ved at redigere den via annoncetabellen. Klik på blyantikonet Rediger for at redigere annoncen.

Aktivtype

I kolonnen "Aktivtype" kan du se, hvordan hvert aktiv bruges. Du skal skifte mellem Aktiv, Tilknytninger eller Tilknytninger (tidligere) i rullemenuen "Tabelvisning" (det afhænger af den type aktiv, du leder efter). Du kan finde følgende typer aktiver:

Aktiv

• Overskrift
  • Beskrivelse

Tilknytninger

• Aktiv til undersidelink
  • Ring op
  • Kundeformular
  • Infotekst
  • Websiteinfo
  • Pris
  • App
  • Promovering

Tilknytninger (tidligere)

• Billedudvidelser
  • Dynamisk billede
  • Lokation
  • Adresseudvidelse for affiliates

Bemærk! Ved automatisk oprettede aktiver til lokation, sælgerbedømmelser og automatiske aktiver til app skal du vælge Automatisk oprettede aktiver på kontoniveau i prikmenuen til højre i tabellen.

Hvis du ikke kan se dynamiske undersidelinks, dynamisk infotekst og dynamisk websiteinfo i visningstabellen "Tilknytning", kan du se dataene for disse aktiver i "Automatisk oprettede aktiver på kontoniveau". I 2023 kan du se mere detaljerede rapporter om dynamiske undersidelinks, dynamisk infotekst og dynamisk websiteinfo.

Aktivkilde

Hvis du har tilvalgt aktiver, der er oprettet automatisk af Google på kontoniveau eller kampagneniveau, har disse aktiver etiketten "Oprettet automatisk".

Eksponeringer

I kolonnen "Eksponeringer" kan du se, hvor ofte et aktiv bliver vist. Der tælles en eksponering, hver gang aktivet bliver vist i en annonce på en søgeresultatside eller på andre websites på Google-netværket. Få flere oplysninger om eksponeringer

Tip! I visse tilfælde får et aktiv ikke nogen eksponeringer, hvis det forudses, at andre aktiver vil klare sig bedre. Hvis et aktiv får nul eksponeringer i flere uger, kan du overveje at udskifte det med et nyt aktiv.

Yderligere tilgængelige metrics for overskrifter og beskrivelser:

Fastgjort

I kolonnen "Fastgjort" vises der oplysninger om, hvor mange gange dine overskrifter og beskrivelser er blevet fastgjort, og hvilke positioner de er blevet fastgjort til. Hvis du klikker på værdien i denne kolonne eller på infokortet, kan du se din annoncetabel, hvor alle annoncer med dette aktiv er fastgjort. Få flere oplysninger om fastgørelse af aktiver til bestemte positioner

Tip! I visse tilfælde får et aktiv ikke nogen eksponeringer, hvis det forudses, at andre aktiver vil klare sig bedre. Hvis et aktiv får nul eksponeringer i flere uger, kan du overveje at udskifte det med et nyt aktiv.

Effektivitetsbedømmelse

I kolonnen "Effektivitetsbedømmelse" kan du se, hvor effektivt et aktiv er sammenlignet med andre aktiver af samme type på tværs af alle dine kampagner. Tallet angiver, hvor stor en andel af det samlede antal eksponeringer det aktuelle aktiv havde opnået på bedømmelsestidspunktet. Aktiver bedømmes som enten "Bedst", "God" eller "Lav" i henhold til deres effektivitet.

Bemærk! For responsive søgeannoncers vedkommende skal der normalt være opnået omkring 5.000 eksponeringer i segmentet "Google-søgning: Øverst" inden for 30 dage, før der vises en bedømmelse i kolonnen Effektivitet. Få oplysninger om, hvordan du bruger segmenter i dine tabeller

Når du tilføjer et aktiv, vises bedømmelsen "Indlæring i gang", mens systemet sammenligner aktivets effektivitet med effektiviteten for andre aktiver i den responsive søgeannonce. Når aktivet har genereret trafik nok, kan det få effektivitetsbedømmelsen "Lav", "God" eller "Bedst".

Bemærk! En ændring af datointervallet har ingen betydning for, hvad der vises i kolonnen "Effektivitet". Den viste bedømmelse er altid den aktuelle bedømmelse.

Du bør erstatte aktiver med effektivitetsbedømmelsen "Lav", beholde aktiver med bedømmelsen "God" og bruge aktiver med bedømmelsen "Bedst" som en hjælp til at optimere dine annoncer.

Tip! Tilføj så mange unikke aktiver som muligt. Jo flere aktiver du føjer til din responsive søgeannonce, desto flere muligheder er der for at oprette effektive annoncer.

Du kan se procentdele i bedømmelseskolonnerne for hvert af dine aktiver. Procenterne repræsenterer andelen af eksponeringer af aktivet på tværs af alle relevante annoncer, da det fik denne klassificering. Det giver dig mulighed for at optimere dine responsive søgeannoncer ved at tilføje eller erstatte aktiver ud fra deres effektivitet. Få oplysninger om, hvordan du opretter effektive søgeannoncer

Aktiver på kampagneniveau for bedømmelser af responsive søgeannoncer

Bedømmelsen af aktiver på tværs af kampagner vises som en procentdel. Du kan se de forskellige effektivitetsbedømmelser her:

Bedømmelse af kampagneeffektivitet Beskrivelse
Indlæring Kolonnen "Indlæring" viser, hvor ofte aktivet vises uden en bedømmelse, fordi Google Ads endnu ikke har oplysninger nok til at give det en bedømmelse. Når et aktiv lige er føjet til en annonce, starter det med bedømmelsen "Indlæring". Der vises muligvis en effektivitetsbedømmelse, når der er indsamlet oplysninger nok.
Lav Aktiver, der er bedømt "Lav", er de mindst effektive aktiver af samme type i samme annonce. Erstat aktiver, der ofte bedømmes "Lav", for at forbedre annonceeffektiviteten.
God Aktiver, der er bedømt "God", er effektive i forhold til andre aktiver af samme type i samme annonce. Sørg for, at aktiver ofte bedømmes"God" for at forbedre annonceeffektiviteten.
Bedst Aktiver, der er bedømt "Bedst", er de mest effektive aktiver af samme type i samme annonce. Tilføj flere aktiver som dem, der ofte bedømmes "Bedst", for at forbedre annonceeffektiviteten.
Ikke bedømt Kolonnen "Ikke bedømt" viser, hvor ofte aktivet vises uden en bedømmelse. Dette kan ske, hvis der ikke er nok aktiver af samme type i samme annonce, eller hvis aktivet ikke har modtaget nok eksponeringer til at have en effektivitetsbedømmelse.

Eksempel:

Procentdelen i hver kolonne repræsenterer aktivets andel af eksponeringer, da det blev bedømt. Lad os sige, at du har et aktiv til overskrift, "Gratis forsendelse", der bruges i 4 annoncer og har 10.000 eksponeringer i alt:

• I annonce nr. 1 har aktivet opnået 1.000 eksponeringer og fået bedømmelsen "Bedst".
  • I annonce nr. 2 har aktivet opnået 6.000 eksponeringer og fået bedømmelsen "God".
  • I annonce nr. 3 har aktivet opnået 2.900 eksponeringer og fået bedømmelsen "Lav".
  • I annonce nr. 4 har aktivet opnået 100 eksponeringer og ikke fået nogen effektivitetsbedømmelse.

Aktivet vises i kolonnerne for aktiver i kampagner på følgende måde:

• 10 % Bedst (annonce nr. 1)
  • 60 % God (annonce nr. 2)
  • 29 % Lav (annonce nr. 3)
  • 1 % Ikke bedømt (annonce nr. 4)

Yderligere tilgængelige metrics for andre aktivtyper:

Klik

Her kan du se, hvor mange klik din annonce modtog, da den blev vist med en bestemt aktivtype. Dette er det kombinerede antal klik på annoncens overskrift og på annonceaktivet, hvis det er relevant. Hvis du kun vil se klik på annonceaktivet, kan du klikke på segmentikonet og vælge Kliktype.

Eksponeringer

Det antal gange, din annonce blev vist sammen med annonceaktivet.

Klikrate (CTR, clickthrough rate)

Dette er antallet af klik på din annonce divideret med det antal gange, den er blevet vist sammen med annonceaktiverne.

Pris

Den samlede pris for klik på din annonce, når den blev vist sammen med annonceaktivet. Få flere oplysninger om dine faktiske klikomkostninger

Gns. position

Annoncens gennemsnitlige position på søgeresultatsider, når den vises sammen med annonceaktivet.

Gns. pris pr. klik (CPC, cost-per-click)

Det gennemsnitlige beløb, du betaler for hvert klik, når annoncen vises sammen med annonceaktivet. Den gennemsnitlige CPC fastsættes ved at lægge prisen for alle klik sammen og dividere dette tal med antallet af modtagne klik.