Sobre els informes de recursos del nivell de campanya per als anuncis de cerca responsius

Els informes de recursos del nivell de campanya per als anuncis de cerca responsius us permeten consultar el rendiment dels recursos i les estadístiques d'una o de diverses campanyes. Així podeu veure quins recursos heu de substituir i quins són els més eficaços per millorar el rendiment dels anuncis.

A la pàgina "Recursos", podeu consultar els recursos de tots els anuncis de cerca responsius en un sol lloc.

Quan utilitzeu informes de recursos del nivell de campanya, podeu veure on s'utilitzen els vostres recursos i quins tenen més bon rendiment. Un cop hàgiu determinat quins recursos tenen un bon rendiment, podeu aplicar aquests coneixements a altres anuncis. Si els recursos tenen un rendiment baix, podeu prendre les mesures necessàries per substituir-los.

Abans de començar

Heu de crear un anunci de cerca responsiu per veure l'informe de recursos. Més informació sobre els anuncis de cerca responsius

També podeu consultar l‘informe de recursos al nivell d'anunci. Aquest informe enumera tots els recursos que es fan servir als anuncis de cerca responsius i us permet comparar els recursos inclosos en aquests anuncis.

Els informes de recursos del nivell de campanya es generen si teniu un o diversos anuncis de cerca responsius a Google Ads. Només inclouen els recursos actius, és a dir, recursos en anuncis actius, en grups d'anuncis actius i en campanyes actives que hagin tingut impressions en els 30 darrers dies.

Nota: com que les dades dels recursos s'actualitzen diàriament, els canvis no es veuran reflectits en temps real. Per exemple, és possible que es continuïn mostrant recursos en un informe després d'haver posat en pausa una campanya, però se suprimiran quan s'actualitzin les dades del recurs.

Com funciona

Per veure l'informe de recursos del nivell de campanya per als anuncis de cerca responsius de les campanyes de la Xarxa de Cerca, seguiu aquestes instruccions:

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Diverses campanyes

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Podeu veure diversos recursos de la llista.

Campanya individual

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Seleccioneu el recurs que voleu veure.

Què trobareu a l'informe de recursos del nivell de campanya per a tots els recursos

Filtres i visualitzacions

Si la llista de recursos és llarga, podeu filtrar-la per recurs, pels anuncis que utilitzen un recurs, per tipus, per font i per puntuació de rendiment. Per filtrar els recursos, feu clic a la icona de filtre Filtra i, a continuació, seleccioneu un tipus de filtre.

Recurs

A la columna "Recurs", veureu el contingut de cada recurs.

Utilitzat per

A la columna "Utilitzat per" es mostra el nombre d'anuncis que utilitzen aquest recurs. Si feu clic al valor d'aquesta columna, veureu la taula amb tots els anuncis que contenen aquest recurs. Podeu fer canvis als anuncis editant-los des de la taula. Feu clic a la icona de llapis Edita per editar-ne un.

Tipus de recurs

La columna "Tipus de recurs" indica com es fa servir cadascun dels recursos. Heu de canviar entre Recurs i Associacions o Associacions (heretades) al menú desplegable "Visualització de taula" en funció del tipus de recurs que estiguis cercant. Aquests són els tipus de recursos que podeu trobar:

Recurs

• Títol
  • Descripció

Associacions

• Enllaç de lloc
  • Trucada
  • Formulari de contactes
  • Text destacat
  • Fragment de lloc
  • Preu
  • Aplicació
  • Promoció

Associacions (heretades)

• Extensions d'imatge
  • Imatge dinàmica
  • Ubicació
  • Ubicació afiliada

Nota: en el cas dels recursos automàtics d'ubicació, les puntuacions del venedor i els recursos d'aplicació automàtics, seleccioneu recursos automatitzats del nivell de compte al menú de tres punts que hi ha a la part dreta de la taula.

Si no veieu enllaços de lloc dinàmics, textos destacats dinàmics ni fragments de lloc dinàmics a la taula de la visualització "Associació", podeu trobar les dades d'aquests recursos a "Recursos automatitzats del nivell de compte". El 2023 podreu veure informes més detallats sobre els enllaços de lloc dinàmics, els textos destacats dinàmics i els fragments de lloc dinàmics.

Font del recurs

Si heu activat els recursos que Google crea automàticament al nivell de compte o al nivell de campanya, aquests recursos estaran marcats amb l'etiqueta "S'ha creat automàticament".

Impressions

La columna "Impressions" indica la freqüència amb què es mostra un recurs. Es comptabilitza una impressió cada vegada que el recurs apareix en un anunci a la pàgina de resultats de la cerca o en altres llocs de la Xarxa de Google. Més informació sobre les impressions

Consell: de vegades, pot ser que un recurs no rebi cap impressió si es preveu que altres recursos tindran un millor rendiment. Si un recurs no rep cap impressió durant diverses setmanes, plantegeu-vos substituir-lo per un de nou.

Mètriques addicionals disponibles per als títols i les descripcions:

Fixats

La columna "Fixats" proporciona informació sobre les vegades que s'han fixat els títols i les descripcions, i en quines posicions. Si feu clic al valor d'aquesta columna o de la targeta d'informació, veureu la taula amb tots els anuncis que tinguin aquest recurs fixat. Més informació sobre com es poden fixar recursos en posicions concretes

Consell: de vegades, pot ser que un recurs no rebi cap impressió si es preveu que altres recursos tindran un millor rendiment. Si un recurs no rep cap impressió durant diverses setmanes, plantegeu-vos substituir-lo per un de nou.

Puntuació de rendiment

La columna "Puntuació de rendiment" mostra el rendiment d'un recurs en comparació amb altres del mateix tipus de totes les vostres campanyes i representa la quota d'impressions que ha rebut el recurs quan s'ha puntuat. Els recursos es puntuen com a "Millor", "Bo" o "Baix" en funció del seu rendiment.

Nota: normalment, els anuncis de cerca responsius necessiten unes 5.000 impressions en 30 dies al segment "Cerca de Google: part superior" perquè es mostri una puntuació a la columna "Rendiment". Informació sobre com es poden utilitzar segments a les taules

Un cop afegiu un recurs, es mostrarà la puntuació "Aprenentatge" mentre el sistema revisa el rendiment d'aquest recurs en relació amb el d'altres recursos de l'anunci de cerca responsiu. Quan el vostre recurs ja tingui prou trànsit, el rendiment corresponent es podrà puntuar com a "Baix", "Bo" o "Millor".

Nota: canviar l'interval de dates no afectarà la columna "Rendiment". La puntuació que es mostra sempre és l'actual.

Us recomanem que substituïu els recursos amb un rendiment baix, que mantingueu els recursos amb un rendiment bo i que utilitzeu els recursos amb un rendiment millor per ajudar-vos a millorar els anuncis.

Consell: afegiu tants recursos únics com pugueu. Com més recursos afegiu a l'anunci de cerca responsiu, més opcions hi haurà de crear anuncis amb un rendiment alt.

Veureu els percentatges a les columnes de puntuacions de cadascun dels recursos. Els percentatges representen la quota d'impressions, en tots els anuncis aplicables, que el recurs havia rebut quan s'hi va assignar aquesta puntuació. Això us permet prioritzar l’optimització dels vostres anuncis de cerca responsius afegint o substituint recursos en funció del rendiment. Informació sobre com es poden crear anuncis de cerca eficaços

Puntuació dels recursos del nivell de campanya per als anuncis de cerca responsius

Els recursos de campanya es mostraran com a percentatges. Podeu consultar les diferents puntuacions de rendiment a continuació:

Puntuació de rendiment de la campanya Descripció
Aprenentatge La columna "Aprenentatge" indica la freqüència amb què el recurs es mostra sense puntuació perquè Google Ads encara no té prou informació per puntuar-lo. Quan un recurs s'acaba d'afegir a un anunci, començarà tenint la puntuació "Aprenentatge". Un cop s'hagin recollit prou dades, és possible que es mostri una puntuació de rendiment.
Baix Els recursos puntuats com a "Baix" són els que tenen el rendiment més baix del seu tipus al mateix anunci. Substituïu els recursos puntuats sovint com a "Baix" per millorar el rendiment de l'anunci.
Bo Els recursos puntuats com a "Bo" tenen un bon rendiment en comparació amb d'altres del seu tipus al mateix anunci. Manteniu els recursos puntuats sovint com a "Bo" per millorar el rendiment de l'anunci.
Millor Els recursos puntuats com a "Millor" són els que tenen el millor rendiment del seu tipus al mateix anunci. Afegiu més recursos com els puntuats sovint com a "Millor" per contribuir a millorar el rendiment de l'anunci.
Sense puntuació La columna "Sense puntuació" indica la freqüència amb què el recurs es mostra sense puntuació. Això pot passar si no hi ha prou recursos del mateix tipus al mateix anunci o bé si el recurs no ha obtingut prou impressions per tenir una puntuació de rendiment.

Exemple:

El percentatge de cada columna representa la quota d'impressions que el recurs ha rebut quan s'ha puntuat. Suposem que teniu un recurs de títol, "Enviament gratuït", que s'utilitza en 4 anuncis i que ha rebut un total de 10.000 impressions:

• A l'anunci 1, el recurs obté 1.000 impressions i es puntua com a "Millor".
  • A l'anunci 2, el recurs obté 6.000 impressions i es puntua com a "Bo".
  • A l'anunci 3, el recurs obté 2.900 impressions i es puntua com a "Baix".
  • A l'anunci 4, el recurs obté 100 impressions i no té cap puntuació de rendiment.

El recurs es representaria a les columnes de recursos de campanya de la manera següent:

• 10% Millor (anunci 1)
  • 60% Bo (anunci 2)
  • 29% Baix (anunci 3)
  • 1% Sense puntuar (anunci 4)

Mètriques addicionals disponibles per a altres tipus de recursos:

Clics

El nombre de clics que ha rebut l'anunci quan s'ha mostrat amb un tipus de recurs concret. Aquesta xifra combina els clics al títol de l'anunci i els clics al recurs d'anunci, si escau. Per veure només els clics que s'han fet al recurs d'anunci, feu clic a la icona de segment i seleccioneu Tipus de clic.

Impressions

El nombre de vegades que l'anunci s'ha mostrat amb el recurs d'anunci.

Ràtio de clics d'entrada (CTR)

El nombre de clics que l'anunci ha rebut dividit entre el nombre de vegades que s'ha mostrat amb els recursos d'anunci.

Cost

El cost total dels clics a l'anunci quan s'ha mostrat amb el recurs d'anunci. Més informació sobre els costos reals dels clics

Posició mitjana

La posició mitjana de l'anunci a les pàgines de resultats de cerca quan s'ha mostrat amb el recurs d'anunci.

Cost per clic (CPC) mitjà

L'import mitjà que pagueu per cada clic a l'anunci quan es mostra amb el recurs d'anunci. El CPC mitjà es determina dividint el cost de tots els clics entre el nombre de clics rebuts.