Usein kysyttyä Google Partners ‑ohjelmasta

Tässä artikkelissa vastataan Google Partners ‐ohjelmaa koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Yleinen kysymys

Mikä Google Partners ‑ohjelma on?

Lue lisää Google Partners ‐ohjelmasta.

Kysymyksiä sertifiointivaatimuksesta

1. Miksi Käyttäjien sertifioinnit ‑sivulla näkyy yritykseni ulkopuolisia käyttäjiä?

Käyttäjien sertifioinnit ‑sivulla näkyvät kaikki käyttäjät, joilla on järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet tai normaalit pääsyoikeudet yrityksesi Google Adsin hallinnoijan tilille tai mille tahansa yrityksesi hallinnoijan tiliin linkitetylle tilille. Kuka tahansa sivulla näkyvistä käyttäjistä voi saada Google Ads ‑sertifiointeja saatavilla olevilla sertifiointialueilla (esim. Haku, Display, Video, Shopping ja Sovellukset), ja sertifioinnit voivat vaikuttaa sertifiointivaatimuksen täyttymiseen. Lue lisää Käyttäjien sertifiointi ‑taulukosta.

2. Miten Google määrittelee tilistrategin?

Tilistrategit ovat yrityksen työntekijöitä, jotka hoitavat Google Ads ‑kampanjoita asiakkaiden puolesta.

3. Miten Google määrittelee, kuinka monta sertifioitua tilistrategia yrityksessä on oltava?

Vaadittu sertifioitujen tilistrategien määrä on paras arviomme, joka perustuu useisiin tekijöihin. Näitä ovat esimerkiksi käyttäjien pääsyoikeustasot, tilien yhteydet Google Partnersiin rekisteröityihin Google Adsin hallinnoijan tileihin ja niihin linkitettyihin alatileihin sekä sähköpostin verkkotunnukset.

Voit ilmoittaa meille, kuinka monta tilistrategia yrityksessäsi on. Siirry Partners-ohjelma-välilehdeltä Yrityksen tiedot ‑sivulle ja valitse avattavasta valikosta oikea vaihtoehto. Tilistrategit ovat yrityksen työntekijöitä, jotka hoitavat Google Ads ‑kampanjoita asiakkaiden puolesta. Lue lisää siitä, miten arvioimme yrityksen tilistrategien määrän.

4. Annamme asiakkaillemme yrityksen sähköpostiosoitteet. Aiheuttaako tämä ongelmia uuden Google Partner ‑tunnuksen sertifiointivaatimuksen suhteen?

Ei. Voit ilmoittaa meille, kuinka moni käyttäjä yrityksessäsi on tilistrategi ja tarvitsee sertifiointia työtehtäviään varten. Siirry Partners-ohjelma-välilehdellä Yrityksen tiedot ‑sivulle ja valitse avattavasta valikosta oikea vaihtoehto. Tilistrategit ovat yrityksen työntekijöitä, jotka hoitavat Google Ads ‑kampanjoita asiakkaiden puolesta. Lue lisää siitä, miten arvioimme yrityksen tilistrategien määrän.

5. Mitkä Google Ads ‑sertifioinnit vaikuttavat Google Partners ‑sertifiointivaatimuksen täyttymiseen?

Google Ads ‑sertifioinnit ovat ammatillisia akkreditointeja, joita Google myöntää Google Adsin perusteet ja edistyneemmät ominaisuudet hallitseville henkilöille.

Seuraavat Google Ads ‑sertifioinnit vaikuttavat sertifiointivaatimuksen täyttymiseen:

• Google Adsin Sovellusmainonta
  • Google Adsin Display-mainonta
  • Google Adsin Hakumainonta
  • Google Adsin Videomainonta
  • Shopping-mainokset
Huom. Google Ads ‑ammattilaissertifioinnit eivät vaikuta Partner-tunnuksen saamiseen. Google Partner- tai Premier Partner ‐tunnuksen sertifiointivaatimuksen täyttymiseen eivät vaikuta mitkään muut sertifioinnit.

Pääset näihin sertifiointeihin Skillshopin Google Ads ‑sertifioinnit ‑sivulta.

Kysymyksiä tulosvaatimuksesta

1. Onko yritykseni vaarassa menettää Google Partner ‑tunnuksen, jos sen optimointipisteet ovat matalat? Onko minun otettava käyttöön kaikki suositukset ja saatava täydet optimointipisteet, jotta yritykseni voi olla Google Partner?

Sinun ei tarvitse ottaa käyttöön kaikkia suosituksia tai saada täysiä optimointipisteitä täyttääksesi uuden Google Partner ‑tunnuksen vaatimukset. Yrityksesi optimointipisteiden on oltava vähintään 70 %. Voit ottaa käyttöön ja hylätä suosituksia oman arviosi ja asiakkaidesi tavoitteiden mukaan. Lue lisää optimointipisteistä.

2. Millä kriteereillä Google tällä hetkellä arvioi kumppanitilejä ja kampanjoiden tuloksia?

Jotta tulosvaatimukset olisivat konkreettisempia, läpinäkyvämpiä ja helpommin hyödynnettäviä, käytämme jatkossa optimointipisteitä. Lue lisää tunnuksen vaatimuksista.

Lue lisää optimointipisteistä.

3. Mikä on tilin optimointipisteiden vähimmäistaso? Millä ajanjaksolla pisteitä arvioidaan?

Jotta yrityksesi täyttää Partner-vaatimukset, sen Google Partnersiin rekisteröidyn Google Adsin hallinnoijan tilin optimointipisteiden on oltava vähintään 70 %. Tähän voi vaikuttaa itse, sillä yritys voi ottaa käyttöön ja hylätä suosituksia oman arvionsa ja asiakkaidensa tavoitteiden mukaan. Lue lisää optimointipisteistä

Vaatimusten täyttyminen tarkastetaan päivittäin. Ilmoitamme kumppaneille, jos he eivät enää yllä optimointipisteiden 70 %:n vähimmäistasolle tai täytä muita vaatimuksia. Ennen statuksen menettämistä kumppaneille annetaan tietty aika täyttää tulosvaatimukset uudelleen. Tarjoamme myös tässä yhteydessä työkaluja helpottamaan vaatimusten täyttämistä. Jos tämä lisäaika kuluu umpeen ja kumppani menettää statuksen, hän voi saada sen takaisin täyttämällä vaatimukset uudelleen.

4. Suositukset eivät aina ole relevantteja asiakkaan liiketoimintatavoitteeseen nähden. Kun suosituksia on kuitenkin otettava käyttöön, jotta optimointipistekynnys ylittyy, miten voin samalla asettaa asiakkaan edun etusijalle?

Ymmärrämme, että asiakkailla voi olla yksityiskohtaisia vaatimuksia tai useita eri tavoitteita. Tästä syystä emme vaadi täysiä optimointipisteitä. Kumppanit voivat myös jatkossa tehdä asiakkaidensa edun mukaisia valintoja, sillä he voivat ottaa käyttöön ja hylätä suosituksia oman arvionsa ja asiakkaidensa tavoitteiden mukaan. Suositusten käyttöönotto tai hylkääminen voi nostaa optimointipisteitä.

Näet suosituksia sen perusteella, mitkä toimenpiteet odotettavasti parantaisivat tuloksia ja sopisivat asiakkaidesi tavoitteisiin. Kelpoisuusehtoja kehitetään jatkuvasti. Jos päätät hylätä suosituksen, joka ei sillä hetkellä vaikuta hyödylliseltä asiakkaallesi, anna siitä palautetta. Sama suositus voi näkyä tietyn ajan kuluttua uudelleen, jos siitä katsotaan silloin olevan hyötyä.

5. Näen Google Adsin Suositukset-sivulla viestin "Kampanjoidesi kaikki suositukset eivät näy, koska sinulla on yli 1 000 tiliä. Valitse alemman tason tili, niin voit katsoa suosituksia." Mistä näen yritykseni optimointipisteet, jotta voin varmistaa yritykseni täyttävän tulosvaatimukset?

Mene Partners-ohjelman sivulle Google Adsissa, etsi Partner-status-kortti ja klikkaa Näytä tiedot. Partner-status-sivun Tulokset-kohdassa on tarkempia tietoja optimointipisteistä. Jos yrityksen optimointipisteet ovat vähintään vaaditut 70 %, se lukee sivulla. Jos pisteet alittavat tämän vähimmäistason, näet, miten paljon sinun on parannettava optimointipisteitäsi, jotta saavutat 70 %:n kynnyksen.

Palaa seuraavaksi Suositukset-sivulle ja valitse yläreunan siirtymispalkista jokin alemman tason tili. Suositukset-sivulta voit ottaa käyttöön tai hylätä suosituksia kaikkien tilien osalta. Korkeamman pistemäärän suosituksilla on todennäköisesti eniten vaikutusta yrityksesi tuloksiin.