Preguntes més freqüents sobre Google Partners

Aquest article respon les preguntes més freqüents sobre el programa Google Partners.

Pregunta general

Què és el programa Google Partners?

Més informació sobre el programa Google Partners

Preguntes sobre el requisit de certificació

1. Per què a la pàgina Certificacions d'usuari s'hi mostren alguns usuaris que no formen part de la meva empresa?

A la pàgina Certificacions d'usuari s'hi mostren tots els usuaris administradors i estàndard del vostre compte de gestor de Google Ads o de qualsevol compte enllaçat al compte de gestor de la vostra empresa. Qualsevol dels usuaris que es mostren en aquesta pàgina pot obtenir una certificació de Google Ads en una de les àrees de certificació aptes (com ara Cerca de Google Ads, Display de Google Ads, Vídeo de Google Ads, Anuncis de compres i Aplicacions de Google Ads), i aquesta certificació es pot comptabilitzar com a requisit de certificació. Més informació sobre la taula Certificacions d'usuari

2. Com defineix Google un Account Strategist?

Definim els Account Strategists com a empleats de la vostra empresa que gestionen les campanyes de Google Ads en nom dels vostres clients.

3. Com determina Google el nombre d'Account Strategists que hem de tenir certificats?

Estimem el nombre d'Account Strategists que heu de tenir certificats en funció d'una sèrie de factors, com ara els nivells d'accés dels usuaris, l'associació a comptes de gestor de Google Ads registrats a Google Partners i als subcomptes enllaçats, i els dominis de correu electrònic.

Podeu informar-nos sobre quants Account Strategists teniu a la vostra empresa anant a la pàgina Detalls de l'empresa de la pestanya Programa Google Partners i seleccionant una opció al menú desplegable. Definim els Account Strategists com a empleats de la vostra empresa que gestionen les campanyes de Google Ads en nom dels vostres clients. Més informació sobre com estimem el nombre d'Account Strategists d'una empresa

4. Proporcionem als nostres clients adreces electròniques corporatives. Això comportarà algun problema per complir el nou requisit de certificació associat a la insígnia de Partner de Google?

No. Per informar-nos sobre quants usuaris de la vostra empresa són Account Strategists i han d'estar certificats en funció de la seva feina diària, aneu a la pàgina Detalls de l'empresa de la pestanya Programa Google Partners i feu la selecció corresponent al menú desplegable. Definim els Account Strategists com a empleats de la vostra empresa que gestionen les campanyes de Google Ads en nom dels vostres clients. Més informació sobre com estimem el nombre d'Account Strategists de la vostra empresa

5. Quines certificacions de Google Ads es tenen en compte de cara al compliment del requisit de certificació de Google Partners?

Les certificacions de Google Ads són acreditacions professionals que Google ofereix als usuaris que demostren un bon domini d'aspectes bàsics i avançats de Google Ads.

Les certificacions de Google Ads següents es tenen en compte de cara al compliment del requisit de certificació:

• Aplicacions de Google Ads
  • Display de Google Ads
  • Cerca de Google Ads
  • Vídeo de Google Ads
  • Anuncis de compres
Nota: les certificacions de professional de Google Ads no es tenen en compte de cara a l'obtenció de la insígnia de Partner. No hi ha cap altra certificació que es tingui en compte de cara al compliment del requisit de certificació per obtenir l'estat de la insígnia de Partner de Google o de Partner Premier de Google.

Podeu accedir a aquestes certificacions de Google Ads des de la pàgina Certificacions de Google Ads de Skillshop.

Preguntes sobre el requisit de rendiment

1. Podria córrer el risc de perdre la insígnia de Partner de Google si no tinc una puntuació d'optimització alta? He d'aplicar totes les recomanacions i tenir una puntuació d'optimització del 100% per ser partner?

Els requisits nous de la insígnia de Partner de Google no us obliguen a adoptar totes les recomanacions ni a assolir una puntuació d'optimització del 100%. L'empresa ha de tenir una puntuació d'optimització mínima del 70%; teniu el control, i podeu aplicar o ignorar recomanacions en funció de la vostra pròpia avaluació i dels objectius dels clients. Més informació sobre la puntuació d'optimització

2. Quins són els criteris que Google utilitza actualment per avaluar el rendiment de les campanyes i dels comptes dels partners?

Per fer que el requisit de rendiment sigui més tangible, transparent i útil, farem servir una puntuació d'optimització. Més informació sobre els requisits de la insígnia

Més informació sobre la puntuació d'optimització

3. Quina és la puntuació d'optimització mínima que ha de mantenir un compte? Quin període de temps s'avalua?

Per complir els requisits de partner, el compte de gestor de Google Ads registrat a Google Partners ha de tenir una puntuació d'optimització mínima del 70%; teniu el control, i podeu aplicar o ignorar recomanacions en funció de la vostra pròpia avaluació i dels objectius dels clients. Més informació sobre la puntuació d'optimització

Comprovem els requisits diàriament. Si un partner deixa de complir la puntuació d'optimització mínima del 70 % o algun dels altres requisits, l'avisarem. Abans de córrer el risc de perdre el seu estat, donem als partners un marge de temps per complir el requisit de rendiment. Durant aquest període, els proporcionem les eines necessàries per poder complir-lo. Passat aquest marge de temps, els partners que perdin el seu estat podran recuperar-lo quan compleixin els requisits.

4. De vegades, les recomanacions que es mostren no són rellevants per a l'objectiu d'empresa del client. Com puc equilibrar la necessitat d'aplicar recomanacions per arribar al llindar de la puntuació d'optimització i la de prioritzar l'interès del meu client?

Entenem que els clients poden tenir requisits específics o diversos objectius, i per això no exigim una puntuació d'optimització del 100 %. Els partners continuaran tenint el control i l'autonomia per prendre les decisions més adequades per als seus clients, i poden aplicar o ignorar les recomanacions en funció de la seva pròpia prova d'avaluació i dels objectius dels clients. Observareu un augment de la puntuació en aplicar i ignorar les recomanacions.

Tingueu en compte que les recomanacions apareixen en funció de les millores de rendiment previstes per als objectius dels vostres clients i que millorem constantment els nostres criteris d'idoneïtat. Si decidiu ignorar una recomanació perquè en aquests moments no és rellevant per al vostre client, assegureu-vos d'enviar-nos comentaris i recordeu que l'oportunitat pot tornar a aparèixer si segueix sent rellevant per al compte.

5. A la pàgina Recomanacions de Google Ads, veig el missatge "No es poden mostrar totes les recomanacions per a les campanyes perquè teniu un nombre de comptes superior a 1.000. Per veure les recomanacions, seleccioneu un compte de nivell inferior". Com puc trobar la puntuació d'optimització per ajudar la meva empresa a complir el requisit de rendiment?

Aneu a la pàgina Programa Google Partners de Google Ads, cerqueu la targeta Estat de la insígnia i feu clic a "Mostra els detalls". A la pàgina Estat de la insígnia, trobareu detalls sobre la vostra puntuació d'optimització a la secció Rendiment. Si heu arribat a una puntuació d'optimització del 70 %, ho veureu indicat. En cas contrari, sabreu quant us falta per millorar la puntuació d'optimització i arribar al llindar del 70 %.

A continuació, torneu a la pàgina Recomanacions i seleccioneu un compte de nivell inferior a la barra de navegació superior. A la pàgina Recomanacions, podeu aplicar o ignorar les recomanacions en tots els comptes. Es preveu que les recomanacions amb una puntuació més alta tinguin un impacte més gran en el vostre rendiment.