Slik bruker Google Partners tilgangsnivåer i Google Ads-managerkontoer

Det er tilgangsnivået du har som bruker av Google Ads-managerkontoen som avgjør hva du kan se og endre på «Partners-programmet»-fanen. Tilgangen du har til Google Partners-funksjonene, avhenger av tilknytningen du har til den aktuelle Google Ads-managerkontoen, samt tilgangsnivået ditt. Hvis du ikke har noen Google Ads-managerkonto, men ønsker å bli sertifisert i Google Ads, kan du få Google Ads-opplæring og -sertifiseringer i Skillshop. Finn ut mer om Google Ads-sertifiseringer

Hva betyr dette for deg?

Handling Påkrevd tilgangsnivå
Se «Partners-programmet»-fanen i navigasjonsraden til venstre. Brukere må ha lesetilgang, standard tilgang eller administratortilgang til den Google Partners-registrerte Google Ads-managerkontoen.
Endre informasjon om bedriften i «Informasjon om bedriften»-kortet på «Partners-programmet»-fanen. Brukere må ha standard tilgang eller administratortilgang til den Google Partners-registrerte Google Ads-managerkontoen.
Få sertifiseringer til å telle opp mot partnerkravene.

Brukere må ha standard tilgang eller administratortilgang til bedriftens Google Partners-registrerte Google Ads-managerkonto eller en hvilken som helst konto knyttet sammen med bedriftens Google Partners-registrerte Google Ads-managerkonto.

Hvis brukeren innfrir disse kriteriene, kan hen bli Google Ads-sertifisert på produktområdene apper, Shopping-annonser og søke-, video- og bannerannonsering. Disse sertifiseringene teller opp mot sertifiseringskravene Finn ut hvordan du kan sjekke at du er en kvalifisert bruker

Linker til beslektet innhold