Google Partners ja hallinnoijan tilin pääsyoikeustasot

Google Adsin hallinnoijan tilin pääsyoikeustasosi määrittää, mihin Google Partners ‑ominaisuuksiin sinulla on pääsy ja mitä tietoja voit nähdä ja muokata Partners-ohjelma-välilehdellä. Jos sinulla ei ole Google Adsin hallinnoijan tiliä mutta haluat saada Google Ads ‑sertifioinnin, tutustu Skillshopissa Google Ads ‑koulutuksiin ja ‑sertifiointeihin. Lue lisää Google Ads ‑sertifioinnista.

Merkitys käyttäjille

Toiminta Vaadittu pääsyoikeustaso
Vasemman reunan navigointipalkissa olevan Partners-ohjelma-välilehden katsominen Käyttäjät tarvitsevat järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet, normaalit pääsyoikeudet tai vain lukuoikeuden Google Partnersiin rekisteröidylle Google Adsin hallinnoijan tilille.
Yrityksen tietojen muokkaaminen Partners-ohjelma-välilehden Yrityksen tiedot ‑kortista Käyttäjät tarvitsevat järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet tai normaalit pääsyoikeudet Google Partnersiin rekisteröidylle Google Adsin hallinnoijan tilille.
Sertifiointien huomioiminen Partner-tunnuksen vaatimusten täyttämisessä

Käyttäjät tarvitsevat järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet tai normaalit pääsyoikeudet yrityksen Google Partnersiin rekisteröidylle Google Adsin hallinnoijan tilille tai kyseiseen hallinnoijan tiliin linkitetylle tilille.

Jos tämä ehto täyttyy, käyttäjä voi saada Haku-, Display-, Video-, Shopping- tai Sovellukset-tuoteryhmän Google Ads ‑sertifioinnin, joka otetaan huomioon sertifiointivaatimuksessa. Näin varmistat, että olet ehdot täyttävä käyttäjä.