Sådan bruger Google Partners adgangsniveauer for Google Ads-managerkonti

Dit brugeradgangsniveau på din Google Ads-managerkonto afgør, hvad du kan se og redigere på fanen Partnerprogram. Din adgang til Google Partners-funktioner afhænger af din tilknytning til en Google Ads-managerkonto og af dit adgangsniveau. Hvis du ikke har en Google Ads-managerkonto, men gerne vil certificeres i Google Ads, kan du tjekke Google Ads-kurser og -certificeringer i Skillshop. Få flere oplysninger om Google Ads-certificeringen

Hvilken betydning har det for dig?

Handling Påkrævet adgangsniveau
Sådan får du vist fanen "Partnerprogram" på navigationslinjen til venstre. Brugerne skal have administrator-, standard- eller skrivebeskyttet adgang på den Google Partners-registrerede Google Ads-managerkonto.
Sådan redigerer du virksomhedens oplysninger på kortet Virksomhedsoplysninger på fanen "Partnerprogram". Brugerne skal have adgang på administrator- eller standardniveau til virksomhedens Google Partners-registrerede Google Ads-managerkonto.
Sådan får du certificeringer til at tælle med i forhold til de nye krav for partnere.

Brugerne skal have adgang på administrator- eller standardniveau til virksomhedens Google Partners-registrerede Ads-managerkonto eller en konto, der er linket til virksomhedens Google Partners-registrerede Ads-managerkonto.

Ved at opfylde disse kriterier bliver brugeren kvalificeret til at opnå en Google Ads-certificering i produktområderne Søgning, Display, Video, Shopping eller Apps, der tæller med i certificeringskravene. Se, hvordan du sikrer, at du er kvalificeret bruger