Sådan bruger Google Partners adgangsniveauer for managerkonti

Din adgang til Google Partners-funktioner afhænger af din tilknytning til en Google Ads-managerkonto og af dit adgangsniveau. Hvis du ikke har en Google Ads-managerkonto, men du gerne vil være certificeret i Google Ads, kan du tjekke Google Ads-kurser og -certificeringer i Skillshop. Få flere oplysninger om Google Ads-certificeringen

Hvilken betydning får det for dig?

I 2021 opdaterer vi de krav, der skal opfyldes for at komme i betragtning til at opnå status som Partner med badge. Denne ændring omfatter også den måde, som certificeringerne tæller med i forhold til badgestatus.
Handling Påkrævet adgangsniveau
Sådan får du vist fanen Partnerprogram på venstre nav Brugerne skal have administrator-, standard- eller skrivebeskyttet adgang på den Google Partners-registrerede Ads Manager-konto
Sådan redigerer du virksomhedens oplysninger på kortet Virksomhedsoplysninger på fanen Partnerprogram Brugerne skal have adgang på administrator- eller standardniveau til virksomhedens Google Partners-registrerede Ads-managerkonto

Sådan får du certificeringer til at tælle med i forhold til det aktuelle Google Partner- eller Google Premier Partner-badge.

Brugerne skal have adgang på administrator- eller standardniveau til virksomhedens Google Partners-registrerede Ads-managerkonto eller en konto, der er linket til virksomhedens Google Partners-registrerede Ads-managerkonto.

Ved at opfylde disse kriterier bliver brugeren kvalificeret til det aktuelle Partner-badge. Få flere oplysninger her

Sådan får du dine certificeringer til at tælle med i forhold til Google Partner-badget for 2021.

Brugerne skal have administrator- eller standardadgang til din virksomheds Google Partners-registrerede Ads-managerkonto.

ELLER

Administrator- eller standardadgang til en konto, der er linket til virksomhedens Google Partners-registrerede Ads-managerkonto, og som deler et maildomæne (@domain_name) med en bruger af den Google Partners-registrerede Ads-managerkonto (dette inkluderer kun administrator- og standardmaildomæner).

Ved at opfylde disse kriterier bliver brugeren kvalificeret til Partner-badget for 2021. Få flere oplysninger her