Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Hoe Google Partners de toegangsniveaus van Google Ads-manageraccounts gebruikt

Het toegangsniveau in uw Google Ads-manageraccount bepaalt wat u kunt bekijken en bewerken op het tabblad Partners-programma. Als u functies van Google Partners wilt gebruiken, heeft u toegang nodig tot een Google Ads-manageraccount (of een account dat daaraan is gekoppeld) en moet u een bepaald toegangsniveau hebben. Als u geen Google Ads-manageraccount heeft, maar wel gecertificeerd wilt worden in Google Ads, bekijkt u de Google Ads-trainingen en -certificeringen in Skillshop. Meer informatie over de Google Ads-certificering

Wat dit voor u betekent

Actie Vereist toegangsniveau
Het tabblad Partners-programma in de navigatiebalk aan de linkerkant bekijken Gebruikers hebben beheerders-, standaard- of alleen-lezen toegang nodig tot het bij Google Partners geregistreerde Google Ads-manageraccount.
De bedrijfsgegevens op de kaart Bedrijfsgegevens van het tabblad Partners-programma bewerken Gebruikers hebben beheerders- of standaardtoegang nodig tot het bij Google Partners geregistreerde Google Ads-manageraccount.
Certificeringen laten meetellen voor de Partner-vereisten

Gebruikers hebben beheerders- of standaardtoegang nodig tot het bij Google Partners geregistreerde Google Ads-manageraccount van het bedrijf of een ander account dat is gekoppeld aan het bij Google Partners geregistreerde Google Ads-manageraccount van het bedrijf.

Als de gebruiker aan deze criteria voldoet, komt die in aanmerking voor een Google Ads-certificering in de productgebieden Zoeken, Display, Video, Shopping-advertenties of Apps, die meetellen voor de certificeringsvereiste. Meer informatie over hoe u ervoor zorgt dat u in aanmerking komt.