Få sertifiseringene dine til å telle opp mot bedriftens Partners-merkestatus

I 2021 oppdaterer vi kravene for å bli vurdert for Partners-merket. Med denne oppdateringen endres også måten vi teller sertifiseringer opp mot merke- og spesialiseringsstatusen for bedrifter på.

Vi har samlet noen vanlige spørsmål for å besvare noen flere spørsmål om denne endringen, blant annet om hvordan kvalifiserte brukere teller opp mot sertifiseringskravet.

For å få et Google Partners-merke må bedriften din være registrert i Google Partners-programmet og ha oppfylt alle kravene til partnerstatus. Finn ut mer om kravene i Sånn får du Google Partners-merket.

Blant hovedkravene finner du sertifiseringer. Bedrifter må ha et visst antall kvalifiserte brukere som er sertifisert, for å få merket.

Sertifiseringskrav [nåværende Partners-merke] Sertifiseringskrav [Partners-merket for 2020]
Alle bedrifter må ha minst én Google Ads-sertifisert bruker som har administratortilgang eller standard tilgang til bedriftens Google Ads-managerkonto eller en hvilken som helst konto knyttet sammen med Google Ads-managerkontoen bedriften brukte ved registrering for Google Partners. Minst 50 % av de kvalifiserte brukerne til den aktuelle bedriften må ha oppnådd oppdaterte sertifiseringer fra Skillshop. Bedriften må også ha minst én bruker som er sertifisert i hver kanal det brukes penger i.

Finn ut mer om Google Ads-sertifiseringen.

Veiledning

1. Sørg for at du er kvalifisert som bruker.

Brukere kvalifisert for det nåværende Partners-merket Brukere kvalifisert for Partners-merket for 2021

Brukerne må ha administrator- eller standardtilgang til bedriftens Google Partners-registrerte Google Ads-managerkonto eller en hvilken som helst konto som er knyttet til bedriftens Google Partners-registrerte Google Ads-managerkonto.

Brukere med lese- og e-posttilgang kan ikke bidra til merke- og spesialiseringsstatusen bedriften gis.

Brukere må ha administratortilgang eller standard tilgang til bedriftens Google Partners-registrerte Google Ads-managerkonto.

ELLER

Brukerne må ha administrator- eller standardtilgang til en konto som er knyttet til bedriftens Google Partners-registrerte Google Ads-managerkonto, og dele et e-postdomene (@domenenavn) med en bruker av den Google Partners-registrerte Google Ads-managerkontoen (gjelder bare e-postdomener med administrator- eller standardtilgang).

Finn ut mer om hvordan kvalifiserte brukere teller opp mot sertifiseringskravet, i disse vanlige spørsmålene.

2. Del kontoinformasjonen din med bedriften din.

Merk: Dette trinnet er ikke nødvendig for Partners-merket for 2021. Gå direkte til det tredje trinnet nedenfor for å finne ut hvordan du kan knytte Skillshop-kontoen din sammen med bedriftens managerkonto.
Det nåværende Partners-merket Partners-merket for 2021
Se hvordan du kan dele Skillshop-informasjonen din med bedriften din.

Ikke aktuelt

3. Knytt Skillshop-kontoen din til Google Ads-kontoen din.

Det nåværende Partners-merket Partners-merket for 2021
Sørg for at bedrifts-e-postadressen din står oppført i Skillshop-profilen din, eller at e-postadressen du bruker i Skillshop, er knyttet til bedriftens managerkonto.

For at Skillshop-sertifiseringene dine skal telle opp mot det nye Partners-merket for 2021, må du knytte Google Ads-kontoen din til Skillshop-brukerprofilen din. Finn ut mer om tilknytning her.

Sånn kan du sjekke hvilke av brukerne som er Partners-sertifisert

Her forklarer vi hvordan du kan sjekke hvilke av brukerne dine som er sertifisert og teller opp mot det nåværende merket. Hvis du vil se hvilke av brukerne som er sertifisert for 2021-merket, kan du lese om Brukere-tabellen i Google Partners.

Skillshop kan ikke rapportere om sertifiseringsinformasjon knyttet til enkeltbrukere i bedriften din. Du kan imidlertid se de Google Ads-sertifiserte brukerne ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Gå til «Partners-programmet»-fanen, og klikk på Merkestatus-kortet.
  3. Klikk på Se detaljer for å se informasjon om bedriftens spesialiseringer.
  4. Klikk på teksten midt på kortet for å se «Oppnådd», «Ikke oppnådd» eller antallet sertifiserte personer. Nå åpnes det et forgrunnsvindu med en liste over bedriftens sertifiserte personer etter produktområde.

Vi anbefaler at brukerne knytter opplæringen sin til bedriften. For å gjøre dette må de først oppgi bedriftsnavnet og en e-postadresse som er knyttet til bedriften, i Skillshop-profilen sin. De må deretter dele kontoinformasjonen sin med bedriften.

Merk: Det kan ta opptil 48 timer fra en ansatt oppnår en sertifisering i Skillshop til denne informasjonen begynner å telle opp mot kravene for bedriftens Partners-merke eller spesialisering.