Få sertifiseringene dine skal telle opp mot sertifiseringskravene

Som en anerkjennelse av innsatsen som legges ned av det store antallet partnere som allerede innfrir de nye partnerkravene, lanserer vi det nye Partners-merket i løpet av de neste ukene. Informasjonen nedenfor gjenspeiler de nye kravene til og den nye opplevelsen av Partners-programmet.

Blant kravene til Google Partners-merket er at bedriften må ha visse sertifiseringer.

Minst 50 % av kontoekspertene tilknyttet Google Ads-managerkontoen du brukte da du registrerte deg for Google Partners, må være sertifisert i Google Ads (maks. 100), med minst én sertifisering innen hvert produktområde med kampanjekostnader (f.eks. app-, søke-, video-, banner- eller Shopping-kampanjer).

Kontoeksperter er ansatte i bedriften din som administrerer Google Ads-kampanjer på vegne av kundene dine.

Hvor mange av kontoekspertene dine som må være sertifisert, er et anslag vi – etter beste skjønn – gjør med utgangspunkt i en rekke faktorer, for eksempel brukernes tilgangsnivåer og forbindelse til Google Partners-registrerte Google Ads-managerkontoer og tilhørende underkontoer samt e-postdomener. Du kan fortelle oss hvor mange brukere i bedriften din som er kontoekspert, ved å gå til siden med bedriftsdetaljer fra fanen for Partners-programmet og velge fra rullegardinmenyen.

Finn ut mer om Google Ads-sertifiseringer

Veiledning

1. Sørg for at du er kvalifisert som bruker.

Brukerne må ha administratortilgang eller standard tilgang til bedriftens Google Partners-registrerte Google Ads-managerkonto eller en hvilken som helst konto knyttet sammen med bedriftens Google Partners-registrerte Google Ads-managerkonto. Brukere som bare har lesetilgang og tilgang til e-post, teller ikke opp mot merkekravene.

2. Gi oss beskjed hvis du mener at antallet kontoeksperter er feil.

Nå kan du informere oss om hvor mange brukere i bedriften din som er kontoeksperter ved å gå til Bedriftsinformasjon-siden fra fanen for Partners-programmet og velge fra rullegardinmenyen.

3. Knytt sammen Skillshop- og Google Ads-kontoen din.

For at Skillshop-sertifiseringene dine skal telle opp mot sertifiseringskravet, må du knytte e-postadressen for Google Ads-kontoen din til Skillshop-kontoen ved å gå til Skillshop-brukerprofilen din. Finn ut hvordan du kan knytte sammen og fjerne tilknytningen mellom Google Ads- og Skillshop-kontoer

4. Sjekk de sertifiserte brukerne i den Google Partners-registrerte Google Ads-managerkontoen din.

I Brukersertifiseringer-tabellen for Google Partners ser du brukerne som telles opp mot kravet om Google Partners-sertifiseringer. Du vil se administratorer og standardbrukere i bedriftens Google Partners Registrerte Ads Manager-konto, eller en hvilken som helst konto tilknyttet bedriftens managerkonto, og deres sertifiseringsstatus.

Sånn kan du sjekke de Google Ads-sertifiserte brukerne:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Rull ned til «Partners-programmet»-fanen i venstre sidemeny.
  3. Klikk på Se detaljer-linken på Merkestatus-kortet for å se Merkestatus-tabellen.
  4. Finn Sertifiseringer-raden i Merkestatus-tabellen, og klikk på Se brukere for å se «Brukersertifiseringer-tabellen».
Merk: Det kan ta opptil 48 timer fra en ansatt oppnår en sertifisering i Skillshop, til denne informasjonen begynner å telle opp mot kravene til bedriftens Google Partner.

5. Se og oppdater brukernes tilgangsnivåer til den Google Partners-registrerte Google Ads-managerkontoen og de tilhørende underkontoene.

Finn ut hvordan du kan administrere tilgangsnivåer for brukere i Google Ads-managerkontoer

Merk: En Google Ads-managerkonto må være eieren av underkontoen for å kunne administrere brukertilgang til den underordnede kontoen. Alle Google Ads-managerkontoer kan være eiere av underkontoer. Finn ut hvordan du kan legge til administrativt eierskap av underkontoer