Näin varmistat, että sertifioinnit otetaan huomioon yrityksen Partner-statuksessa

Vuonna 2021 päivitämme Partner-statuksen vaatimukset. Tämä muutos koskee myös sitä, miten sertifioinnit otetaan huomioon yrityksen Partner-statuksessa ja osaamisaloissa.

Olemme koonneet Usein kysyttyä ‑osioon vastauksia muutoksia koskeviin kysymyksiin. Siellä esimerkiksi kerrotaan, miten ehdot täyttävät käyttäjät huomioidaan sertifiointivaatimusten täyttymisessä.

Jotta yrityksesi voi saada Google Partner ‑tunnuksen, sen on täytynyt rekisteröityä Google Partners ‑ohjelmaan ja täyttää kaikki Partner-statuksen vaatimukset. Lue lisää vaatimuksista artikkelista Google Partner ‑tunnuksen vaatimukset.

Yksi päävaatimus on sertifioinnit. Yrityksessä on oltava tietty määrä ehdot täyttäviä sertifioituja käyttäjiä, jotta se voi saada tunnuksen.

Sertifiointivaatimus [nykyinen Partner-tunnus] Sertifiointivaatimus [vuoden 2020 Partner-tunnus]
Yrityksessä on oltava yksi Google Ads ‑sertifioitu käyttäjä, jolla on järjestelmänvalvojan tai normaalit käyttöoikeudet yrityksen Google Adsin hallinnoijan tilille tai tilille, joka on linkitetty yrityksen Google Partnersiin rekisteröityyn Google Adsin hallinnoijan tiliin. Yrityksen kaikista ehdot täyttävistä käyttäjistä vähintään 50 prosentilla on oltava päivitettyjä sertifiointeja Skillshopista. Yrityksessä on myös oltava vähintään yksi sertifioitu käyttäjä kussakin kanavassa, jossa yrityksellä on kulutusta.

Lue lisää Google Ads ‑sertifioinnista

Ohjeet

1. Varmista, että olet ehdot täyttävä käyttäjä.

Nykyisen Partner-tunnuksen ehdot täyttävät käyttäjät Vuoden 2021 Partner-tunnuksen ehdot täyttävät käyttäjät

Käyttäjillä on oltava järjestelmänvalvojan tai normaalit käyttöoikeudet yrityksen Google Partnersiin rekisteröidylle Google Adsin hallinnoijan tilille tai  tilille, joka on linkitetty yrityksen Google Partnersiin rekisteröidylle Google Adsin hallinnoijan tilille.

Niiden käyttäjien sertifiointeja, joilla on vain lukuoikeus tai vain sähköpostioikeus, ei välttämättä oteta huomioon tunnuksen ja erikoisalojen tilassa.

Käyttäjillä on oltava järjestelmänvalvojan tai normaalit käyttöoikeudet yrityksen Google Partnersiin rekisteröidylle Google Adsin hallinnoijan tilille.

TAI

järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet tai normaalit käyttöoikeudet tilille, joka on linkitetty yrityksen Google Partnersiin rekisteröidylle Google Adsin hallinnoijan tilille. Lisäksi käyttäjien on jaettava sähköpostin verkkotunnus (@verkkotunnus) Google Partnersiin rekisteröidyn Google Adsin hallinnoijan tilin käyttäjälle (koskee vain järjestelmänvalvojan ja normaalin käyttöoikeuden sähköpostin verkkotunnuksia).

Katso Usein kysyttyä ‑osiosta tarkemmin, miten ehdot täyttävät käyttäjät huomioidaan sertifiointivaatimuksen täyttämisessä.

2. Jaa tilisi tiedot yritykselle.

Huom. Tämä vaihe ei ole vuoden 2021 Partner-tunnuksen pakollinen vaatimus. Siirry alla olevaan vaiheeseen 3 ja liitä Skillshop-tilisi yrityksen hallinnoijan tiliin.
Nykyinen Partner-tunnus Vuoden 2021 Partner-tunnus
Lue lisää Skillshop-tietojen jakamisesta yritykselle.

3. Linkitä Skillshop-tilisi Google Ads ‑tilille.

Nykyinen Partner-tunnus Vuoden 2021 Partner-tunnus
Lisää yrityksesi sähköpostiosoite Skillshop-profiiliisi tai varmista, että Skillshop-tilisi sähköposti on liitetty yrityksesi hallinnoijan tilille.

Jotta Skillshop-sertifiointi otetaan huomioon uudessa, vuoden 2021 Partner-tunnuksessa, sinun on linkitettävä Google Ads ‑tilisi Skillshop-käyttäjäprofiiliisi. Lue lisää linkittämisestä täältä.

Partnersin sertifioitujen käyttäjien tarkistaminen

Näissä ohjeissa kerrotaan, miten voit tarkistaa nykyisen tunnuksen sertifioidut käyttäjät. Voit tarkistaa vuoden 2021 tunnuksen käyttäjien sertifioinnit Google Partnersin Käyttäjät-taulukosta.

Skillshopissa ei ole raportteja, joista näkyy yrityksen yksittäisten käyttäjien sertifiointitietoja. Voit kuitenkin tarkistaa Google Ads ‑sertifioidut käyttäjät seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Siirry Partners-ohjelma-välilehdelle ja klikkaa Partner-status‑korttia.
  3. Klikkaa Näytä tiedot, niin näet tiedot yrityksen osaamisaloista.
  4. Tuo näkyviin saamasi tunnukset ja tunnukset, joita et ole saanut, sekä sertifioitujen henkilöiden määrä klikkaamalla kortin keskellä olevaa tekstiä. Avautuvassa ponnahdusikkunassa näytetään yrityksen sertifioidut käyttäjät osaamisaloittain.

Käyttäjien kannattaa linkittää koulutustoimintansa yritykseen lisäämällä Skillshop-profiiliinsa yrityksen nimi ja yrityssähköpostiosoite sekä jakamalla tilin tiedot yritykselle.

Huom. Kun yrityksen työntekijä saa Skillshopissa sertifioinnin, tiedot huomioidaan yrityksen Partner-tunnuksessa tai osaamisaloissa 48 tunnin kuluessa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita