Näin varmistat, että sertifioinnit huomioidaan sertifiointivaatimuksen täyttämisessä

Sertifioinnit on yksi Google Partner ‑tunnuksen vaatimuskategorioista.

Google Partnersiin rekisteröidyllä Google Adsin hallinnoijan tilillä vähintään puolella tilistrategeista on oltava Google Ads ‐sertifiointi (enintään 100 käyttäjää). Lisäksi sertifiointeja on oltava vähintään yksi jokaisessa tuoteryhmässä, jossa yrityksesi on 90 päivän aikana käyttänyt vähintään 500 $ kampanjoihin (esim. Haku, Video, Display, Shopping, Sovellus).

Tilistrategit ovat yrityksen työntekijöitä, jotka hoitavat Google Ads ‑kampanjoita asiakkaiden puolesta.

Vaadittu sertifioitujen tilistrategien määrä on paras arviomme, joka perustuu useisiin tekijöihin. Näitä ovat esimerkiksi käyttäjien pääsyoikeustasot, tilien yhteydet Google Partnersiin rekisteröityihin Google Adsin hallinnoijan tileihin ja niihin linkitettyihin alatileihin sekä sähköpostin verkkotunnukset. Voit ilmoittaa meille, kuinka moni käyttäjä yrityksessäsi on tilistrategi, siirtymällä Partners-ohjelma-välilehdellä Yrityksen tiedot ‑sivulle ja valitsemalla avattavasta valikosta oikean vaihtoehdon.

Lue lisää Google Ads ‑sertifioinneista.

Ohjeet

1. Varmista, että olet ehdot täyttävä käyttäjä.

Käyttäjät tarvitsevat järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet tai normaalit pääsyoikeudet yrityksen Google Partnersiin rekisteröidylle Google Adsin hallinnoijan tilille tai kyseiseen hallinnoijan tiliin linkitetylle tilille. Niiden käyttäjien sertifiointeja, joilla on vain lukuoikeus tai vain sähköpostioikeus, ei huomioida sertifiointivaatimuksen täyttämisessä.

2. Ilmoita, jos yrityksesi tilistrategien määrää pitäisi muuttaa

Voit ilmoittaa meille, kuinka moni käyttäjä yrityksessäsi on tilistrategi, siirtymällä Partners-ohjelma-välilehdellä Yrityksen tiedot ‑sivulle ja valitsemalla avattavasta valikosta oikean vaihtoehdon.

3. Linkitä Skillshop-tilisi Google Ads ‑tiliin

Jotta Skillshop-sertifiointisi voidaan huomioida sertifiointivaatimuksen täyttämisessä, sinun on linkitettävä Google Ads ‑tilisi sähköpostiosoite Skillshop-tiliisi. Tämä onnistuu Skillshop-käyttäjäprofiilissasi. Jos sinulla on useita Skillshop-tilejä, muista tehdä linkitys siltä tililtä, joka sisältää Google Ads ‑sertifiointisi. Lue lisää Google Ads- ja Skillshop-tilien linkittämisestä ja linkityksen poistamisesta.

4. Tarkista sertifioidut käyttäjät Google Partnersiin rekisteröidyltä Google Adsin hallinnoijan tililtäsi

Google Partnersin Käyttäjien sertifioinnit ‑taulukko sisältää käyttäjät, jotka huomioidaan Google Partnersin sertifiointivaatimuksen täyttämisessä. Näet käyttäjät, joilla on järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet tai normaalit pääsyoikeudet yrityksen Google Partnersiin rekisteröidylle Google Adsin hallinnoijan tilille tai kyseiseen hallinnoijan tiliin linkitetylle tilille, sekä heidän sertifiointiensa tilan. Huomaa, että jos käyttäjä ei ole linkittänyt Google Ads ‑tilinsä sähköpostiosoitetta Skillshop-tiliinsä, hänen sertifiointinsa eivät näy Käyttäjien sertifioinnit ‐taulukossa ja Linkitetty Skillshopiin? ‑sarakkeessa lukee hänen sähköpostiosoitteensa kohdalla Ei.

Voit tarkistaa Google Ads ‑sertifioidut käyttäjät näin:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Vieritä vasemmalla olevaa sivuvalikkoa alaspäin Partners-ohjelma-välilehden kohdalle.
  3. Klikkaa Partner-status-kortista Näytä tiedot ‑linkkiä, niin näet Partner-status-taulukon.
  4. Etsi Partner-status-taulukosta Sertifiointitila-rivi ja klikkaa Näytä käyttäjät, niin näet Käyttäjien sertifioinnit ‑taulukon.
Huom. Kun yrityksen työntekijä saa Skillshopissa sertifioinnin, tiedot huomioidaan yrityksen Google Partner ‑vaatimuksen täyttämisessä 48 tunnin kuluessa.

5. Tarkista ja päivitä käyttäjien pääsyoikeudet Google Partnersiin rekisteröidyllä hallinnoijan tilillä ja sen alatileillä

Lue, miten voit hallinnoida Google Adsin hallinnoijan tilin käyttöoikeustasoja.

Huom. Google Adsin hallinnoijan tilin on oltava alatilin omistaja, jotta sillä voidaan hallinnoida kyseisen alatilin käyttöoikeuksia. Alatilin omistaja voi olla mikä tahansa Google Adsin hallinnoijan tili. Lue, miten voit lisätä alatilille omistajan, jolla on järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet.

6. Valitse jokin viidestä Google Ads ‐sertifioinnista, jotka vaikuttavat sertifiointivaatimuksen täyttämiseen

Löydät sertifioinnit Skillshopin Google Ads ‑sertifioinnit ‑sivulta. Seuraavat Google Ads ‑sertifioinnit vaikuttavat sertifiointivaatimuksen täyttymiseen:

• Google Adsin Sovellusmainonta
  • Google Adsin Display-mainonta
  • Google Adsin Hakumainonta
  • Google Adsin Videomainonta
  • Shopping-mainokset

Huom. Google Ads ‑ammattilaissertifioinnit eivät vaikuta Partner-tunnuksen saamiseen. Google Partner- tai Premier Partner ‐tunnuksen sertifiointivaatimuksen täyttymiseen eivät vaikuta mitkään muut sertifioinnit.

Muita artikkeleita