Sådan får du dine certificeringer til at tælle med i forhold til certificeringskravet

For at anerkende den store indsats blandt de mange partnere, der allerede opfylder de nye partnerkrav, lanceres det nye Partner-badge i de kommende uger. De følgende oplysninger afspejler de nye krav til partnere og det opdaterede program.

Ét af kravene for at opnå Google Partner-badget er certificeringer.

Din Google Partners-registrerede Ads-managerkonto skal som minimum have 50 % af dine Account Strategists certificeret i Google Ads (grænse på 100 brugere) med mindst én certificering i hvert produktområde med kampagneforbrug (f.eks. søgning, displaykampagner, videokampagner, Shopping-kampagner eller apps).

Account Strategists er ansatte i din virksomhed, som administrerer Google Ads-kampagner på vegne af dine kunder.

Det antal Account Strategists, som du skal have certificeret, er vores bedste estimering baseret på en række faktorer, f.eks. brugernes adgangsniveauer, tilknytning til Google Partners-registrerede Ads-managerkonti og linkede underkonti og maildomæner. Du kan fortælle os, hvor mange brugere i din virksomhed, der er Account Strategists, ved at åbne siden Virksomhedsoplysninger på fanen Partnerprogram og foretage dit valg i rullemenuen.

Få flere oplysninger om Google Ads-certificeringer

Vejledning

1. Sørg for, at du er en kvalificeret bruger.

Brugerne skal have adgang på administrator- eller standardniveau til virksomhedens Google Partners-registrerede Ads-managerkonto eller en konto, der er linket til virksomhedens Google Partners-registrerede Ads-managerkonto. Brugere med skrivebeskyttet adgang og kun mailadgang kan ikke bidrage til din badgestatus.

2. Fortæl os, hvis du mener, du burde have registreret et andet antal Account Strategists.

Du kan nu fortælle os, hvor mange brugere i din virksomhed, der er Account Strategists, ved at åbne siden Virksomhedsoplysninger på fanen Partnerprogram og foretage dit valg i rullemenuen.

3. Få din Skillshop-konto knyttet til din Google Ads-konto.

Du skal linke brugermailadressen for din Google Ads-konto til din Skillshop-konto ved at gå til din Skillshop-brugerprofil for at få dine Skillshop-certificeringer til at tælle med i forhold til certificeringskravene. Få flere oplysninger om, hvordan du linker og fjerner linket mellem dine Google Ads- og Skillshop-konti

4. Tjek de certificerede brugere på din Google Partners-registrerede Ads-managerkonto.

Tabellen med certificeringer for Google Partners viser dig de brugere, der tæller med i forhold til kravet om Google Partners-certificeringer. Du kan se administratorer og standardbrugere på din virksomheds Google Partners-registrerede Ads-managerkonto eller enhver konto, der er linket til din virksomheds managerkonto, samt status for deres certificeringer.

Du kan tjekke dine Google Ads-certificerede brugere ved at følge denne vejledning:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. I rullemenuen til venstre skal du rulle ned til fanen Partnerprogram.
  3. Klik på linket Se info på kortet Badgestatus for at se statustabellen for badget.
  4. I tabellen Badgestatus skal du finde statusrækken Certificeringer og klikke på Se brugere for at se din tabel over brugercertificeringer.
Bemærk! Der kan gå op til 48 timer fra det tidspunkt, hvor en enkeltperson opnår en certificering i Skillshop, til disse oplysninger tæller med i opgørelsen af Google Partner-kravene for din virksomhed.

5. Se og opdater brugeradgangstilladelserne for brugerne på den Google Partners-registrerede Ads-managerkonto og underkonti.

Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer brugeradgangsniveauer på din Ads-managerkonto

Bemærk! En Google Ads-managerkonto skal være ejer af underkontoen for at kunne administrere brugeradgang på denne konto på et lavere niveau. Enhver Google Ads-managerkonto kan være ejer af en underkonto. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer administrativt ejerskab for underkonti