Fer que les vostres certificacions es tinguin en compte de cara al compliment del requisit de certificació

Les certificacions són un dels requisits dels partners de Google.

Al compte de gestor de Google Ads registrat a Google Partners, almenys el 50% dels Account Strategists han de tenir la certificació de Google Ads (amb un límit de 100 usuaris), amb un mínim d'una certificació en cadascuna de les àrees de productes en què hi hagi una despesa de campanya de 500 dòlars o més en 90 dies (per exemple, campanyes de cerca, de display, de vídeo, de compres o d'aplicacions).

Els Account Strategists són empleats de la vostra empresa que gestionen les campanyes de Google Ads en nom dels vostres clients.

El nombre d'Account Strategists que heu de tenir certificats és la nostra millor estimació en funció d'una sèrie de factors, com ara els nivells d'accés dels usuaris, l'associació a comptes de gestor de Google Ads registrats a Google Partners i als subcomptes que hi estiguin enllaçats, i els dominis de correu electrònic. Podeu informar-nos sobre quants usuaris de l'empresa són Account Strategists anant a la pàgina Detalls de l'empresa de la pestanya Programa Google Partners i seleccionant l'opció corresponent al menú desplegable.

Més informació sobre les certificacions de Google Ads

Instruccions

1. Comproveu si sou un usuari apte

Els usuaris han de tenir el nivell d'accés administratiu o estàndard al compte de gestor de Google Ads de la vostra empresa registrat a Google Partners, o bé a qualsevol compte enllaçat a aquest compte de gestor. Els usuaris amb accés només de lectura i només de correu electrònic no es tindran en compte de cara al compliment del requisit de certificació.

2. Feu-nos saber si creieu que heu de trobar un nombre diferent d'Account Strategists

Podeu informar-nos sobre quants usuaris de l'empresa són Account Strategists anant a la pàgina Detalls de l'empresa de la pestanya Programa Google Partners i seleccionant l'opció corresponent al menú desplegable.

3. Associeu el compte de Skillshop al de Google Ads

Per tal que les certificacions de Skillshop es tinguin en compte de cara al compliment del requisit de certificació, heu d'enllaçar l'adreça electrònica d'usuari del vostre compte de Google Ads al compte de Skillshop anant al vostre perfil d'usuari de Skillshop. Si teniu més d'un compte de Skillshop, assegureu-vos que enllaceu el compte de Skillshop que tingui les vostres certificacions de Google Ads. Més informació sobre com podeu enllaçar i desenllaçar els comptes de Google Ads i de Skillshop

4. Comproveu els usuaris certificats del compte de gestor de Google Ads registrat a Google Partners

A la taula Certificacions d'usuaris de Google Partners es mostren els usuaris que es tenen en compte de cara al compliment del requisit de certificació de Google Partners. Veureu els usuaris estàndard i administradors del compte de gestor de Google Ads de la vostra empresa registrat a Google Partners o de qualsevol compte enllaçat a aquest compte de gestor de l'empresa, a més de l'estat de les seves certificacions. Tingueu present que si un usuari no ha enllaçat l'adreça electrònica d'usuari del seu compte de Google Ads al seu compte de Skillshop, les certificacions corresponents no es mostraran a la taula Certificacions d'usuari i tindrà "No" al costat de la seva adreça electrònica a la columna "Enllaç a Skillshop?".

Podeu comprovar els usuaris amb certificació de Google Ads seguint aquestes indicacions:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Al menú lateral de l'esquerra, desplaceu-vos cap avall fins a la pestanya "Programa Google Partners".
  3. Feu clic a l'enllaç Mostra els detalls de la targeta "Estat de la insígnia" per consultar la taula "Estat de la insígnia".
  4. A la taula "Estat de la insígnia", cerqueu la fila "Estat de les certificacions" i feu clic a Mostra els usuaris per consultar la taula "Certificacions d'usuari".
Nota: és possible que passin fins a 48 hores des del moment en què una persona obté una certificació de Skillshop fins al moment en què aquesta informació s'aplica de cara al compliment del requisit de partner de Google per part de l'empresa.

5. Consulteu i actualitzeu els permisos d'accés per als usuaris que hi ha als comptes de gestor de Google Ads que estan registrats a Google Partners i per als que hi ha als subcomptes que hi estan enllaçats

Més informació sobre com es poden gestionar els nivells d'accés dels usuaris del compte de gestor de Google Ads

Nota: un compte de gestor de Google Ads ha de ser propietari d'un subcompte per gestionar l'accés dels usuaris d'aquest compte de nivell inferior. Qualsevol compte de gestor de Google Ads pot ser propietari d'un subcompte. Més informació sobre com es pot afegir la propietat administrativa dels subcomptes

6. Obteniu una de les cinc certificacions de Google Ads que es tenen en compte de cara al compliment del requisit de certificació

Podeu accedir a aquestes certificacions de Google Ads des de la pàgina Certificacions de Google Ads de Skillshop. Les certificacions de Google Ads següents es tenen en compte de cara al compliment del requisit de certificació:

• Aplicacions de Google Ads
  • Display de Google Ads
  • Cerca de Google Ads
  • Vídeo de Google Ads
  • Anuncis de compres

Nota: les certificacions de professional de Google Ads no es tenen en compte de cara a l'obtenció de la insígnia de Partner. No hi ha cap altra certificació que es tingui en compte de cara al compliment del requisit de certificació per obtenir l'estat de la insígnia de Partner de Google o de Partner Premier de Google.

Articles relacionats