Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Uw certificeringen laten meetellen voor de certificeringsvereisten

Een van de vereisten voor de Google Partner-badge heeft betrekking op certificeringen.

Voor uw bij Google Partners geregistreerde Google Ads-manageraccount moet minstens 50% van uw Account Strategists zijn gecertificeerd in Google Ads (maximaal 100 gebruikers). Ook moet er minstens één certificering zijn in elk productgebied waarvoor u campagne-uitgaven van $ 500 of meer heeft in 90 dagen (bijvoorbeeld Zoeken, Display, Video, Shopping of Apps).

Account Strategists zijn medewerkers van uw bedrijf die Google Ads-campagnes beheren namens uw klanten.

Het aantal accountstrategen dat moet zijn gecertificeerd voor uw bedrijf, is een schatting op basis van een aantal factoren, zoals de toegangsniveaus van gebruikers, hun betrokkenheid bij de bij Google Partners geregistreerde Google Ads-manageraccounts en gekoppelde subaccounts, en hun e-maildomeinen. U kunt ons laten weten hoeveel gebruikers in uw bedrijf Account Strategists zijn door naar de pagina Bedrijfsgegevens op het tabblad Partners-programma te gaan en een optie in het dropdownmenu te selecteren.

Meer informatie over Google Ads-certificeringen

Instructies

1. Zorg dat u in aanmerking komt.

Gebruikers hebben beheerders- of standaardtoegang nodig tot het bij Google Partners geregistreerde Google Ads-manageraccount van uw bedrijf of een ander account dat is gekoppeld aan het bij Google Partners geregistreerde Google Ads-manageraccount van uw bedrijf. Gebruikers met alleen-lezen toegang en alleen toegang via e-mail kunnen niet bijdragen aan de vereisten voor de certificering.

2. Laat het ons weten als het aantal accountstrategen niet klopt.

U kunt ons laten weten hoeveel gebruikers in uw bedrijf Account Strategists zijn door naar de pagina Bedrijfsgegevens op het tabblad Partners-programma te gaan en een optie in het dropdownmenu te selecteren.

3. Koppel uw Skillshop-account aan uw Google Ads-account.

Als u uw Skillshop-certificeringen wilt laten meetellen voor de certificeringsvereisten, moet u het e-mailadres van uw Google Ads-account aan uw Skillshop-account koppelen. Ga hiervoor naar uw Skillshop-gebruikersprofiel. Als u meerdere Skillshop-accounts heeft, moet u het Skillshop-account koppelen dat uw Ads-certificeringen bevat. Ontdek meer informatie over hoe u uw Google Ads- en Skillshop-accounts koppelt en ontkoppelt.

4. Controleer de gecertificeerde gebruikers in uw bij Google Partners geregistreerde Google Ads-manageraccount.

In de tabel met gebruikerscertificeringen van Google Partners staan de gebruikers die meetellen voor de Google Partners-certificeringen. Er worden gebruikers met beheerders- en standaardtoegang getoond in het bij Google Partners geregistreerde Google Ads-manageraccount van uw bedrijf of een ander account dat is gekoppeld aan het manageraccount van uw bedrijf, waaronder de status van hun certificeringen. Als gebruikers het e-mailadres van een Google Ads-account niet aan hun eigen Skillshop-account hebben gekoppeld, staan hun certificeringen niet in de tabel Gebruikerscertificeringen. In de kolom Gekoppeld in Skillshop staat Nee bij het e-mailadres van de gebruiker.

Volg deze stappen om uw Google Ads-gecertificeerde gebruikers te bekijken:

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Scroll in het zijmenu aan de linkerkant omlaag naar het tabblad Partners-programma.
  3. Klik op de kaart Badgestatus op de link Informatie tonen om de tabel Badgestatus weer te geven.
  4. Ga in de tabel Badgestatus naar de rij Certificeringsstatus en klik op Gebruikers tonen om de tabel met gebruikerscertificeringen weer te geven.
Opmerking: Als een persoon een certificering in Skillshop heeft behaald, kan het 48 uur duren voordat die informatie wordt meegeteld voor de Google Partner-vereiste van uw bedrijf.

5. Bekijk en update de toegangsrechten voor de gebruikers van het bij Google Partners geregistreerde Google Ads-manageraccount en de subaccounts.

Meer informatie over hoe u toegangsniveaus voor gebruikers beheert in uw Google Ads-manageraccount

Opmerking: Een Google Ads-manageraccount moet eigenaar zijn van het subaccount om gebruikerstoegang tot dat onderliggende account te beheren. Elk Google Ads-manageraccount kan de eigenaar van een subaccount worden. Meer informatie over hoe u eigendom met beheerdersrechten toevoegt voor subaccounts.

6. Behaal 1 van de 5 Google Ads-certificeringen die meetelt voor de certificeringsvereiste.

U vindt de Ads-certificeringen op de pagina Google Ads-certificeringen in Skillshop. De volgende Ads-certificeringen tellen mee voor de certificeringsvereisten:

• Google Ads Apps
  • Google Ads Display
  • Google Ads in het zoeknetwerk
  • Google Ads Video
  • Shopping-advertenties

Opmerking: De Google Ads-certificeringen voor professionals tellen niet mee voor de Partner-badge. Andere certificeringen tellen niet mee voor de certificeringsvereisten voor de Google Partner- of Premier Partner-badgestatus.