Del Skillshop-kontoinformasjonen med bedriften

Veiledningen nedenfor gjelder bare for det nåværende Partners-merket. Hvis du vil at sertifiseringene dine skal telle opp mot det nye 2020-merket ditt, kan du finne ut mer om dette her.

For at sertifiseringsresultatene dine skal telle opp mot merke- eller spesialiseringskravene til bedriften din, må du dele Skillshop-kontoinformasjonen din med bedriften. Hvis du allerede har opprettet en Skillshop-konto, har du kanskje allerede blitt bedt om å dele informasjonen din.

I denne artikkelen kan du finne ut hvordan du kan gjennomgå og endre valget om å dele kontoinformasjonen din uten å bli bedt om det.

Sånn kan du dele Skillshop-kontoinformasjonen med bedriften

1. Logg på Skillshop-kontoen din.
  2. Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre, og velg Min profil.
  3. Klikk på Endre profilen under profilbildet.
  4. Velg Ja under «Del Skillshop-kontoinformasjonen min med bedriften min».
  5. Klikk på Lagre.

Link til beslektet innhold