Google Ads- ja Skillshop-tilien linkittäminen ja linkityksen poistaminen

Google Ads- ja Skillshop-tilien linkittäminen on ainoa tapa varmistaa, että henkilökohtaiset Skillshop-sertifioinnit huomioidaan yrityksen Google Partners ‑vaatimusten täyttämisessä. Sertifioinnit on yksi Google Partner ‑tunnuksen kolmesta vaatimuskategoriasta, joten Google Ads- ja Skillshop-tilien linkittäminen on tärkeää.

Lue, miten varmistat, että sertifioinnit huomioidaan sertifiointivaatimuksen täyttämisessä.

Ennen kuin aloitat

Huomioi seuraavat asiat:

• Sinun on luotava Skillshop-tili. Katso, miten Skillshop-tili luodaan.
  • Suosittelemme, että linkität yhteen Google Ads ‑tilin käyttäjän sähköpostiosoitteeseen vain yhden Skillshop-tilin.
    • Jos toinen Skillshop-käyttäjä yrittää linkittää tilinsä samaan Google Ads ‑tilin käyttäjän sähköpostiosoitteeseen, hän saa virheilmoituksen. Linkitystä ei voi tehdä, ennen kuin aiemmin tehty linkitys on poistettu.
    • Yhden Skillshop-tilin voi linkittää useisiin Google Ads ‑tilien käyttäjien sähköpostiosoitteisiin (käyttöliittymässä lukee tällöin "Jaettu N muulle käyttäjälle"), mutta sertifioinnit otetaan huomioon vain kerran.
    • Jos käyttäjällä on useita Skillshop-tilejä, hänen on tehtävä linkitys siltä tililtä, joka sisältää Google Ads ‐sertifioinnit. Jos käyttäjä on tehnyt linkityksen Skillshop-tililtä, jolla ei ole Google Ads ‐sertifiointeja, hänen on poistettava kyseisen Skillshop-tilin linkitys, siirryttävä Google Ads ‐sertifioinnit sisältävälle Skillshop-tililleen ja tehtävä linkitys kyseiseltä tililtä. Lisätietoja linkittämisestä ja linkityksen poistamisesta on alla olevissa osiossa "Google Ads- ja Skillshop-tilien linkityksen poistaminen" ja "Linkityksen tilan tarkistaminen".
  • Suosittelemme, että käytät Skillshop-tilillä henkilökohtaista sähköpostiosoitetta ja linkität sen Google Adsissa yrityksen sähköpostiosoitteeseen. Näin sertifioinnit pysyvät sinun nimissäsi, vaikka vaihtaisit työpaikkaa.

Ohjeet

Google Ads- ja Skillshop-tilien linkittäminen

1. Siirry ensin Skillshop-tilisi Muokkaa profiilia ‑sivulle. Voit tehdä tämän kahdella eri tavalla.
  2. Mene Skillshopiin ja kirjaudu sisään. Varmista, että kirjaudut henkilökohtaiselle Skillshop-tilillesi (tai sille tilille, jolla olet saanut Google Ads ‑sertifiointeja).
  3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi. Valitse sitten Oma profiili ja klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi alta Muokkaa profiilia.
  4. Vieritä alas kohtaan Jaa Skillshop-tilitietoni.
  5. Klikkaa Yhdistä Google Ads ‑tilisi ‑painiketta ja valitse Google Ads ‑tilillä käyttämäsi sähköpostiosoite. Näin varmistat, että Google Ads ‑sertifiointisi huomioidaan Google Ads ‑tililläsi.
    • Skillshop-profiilin synkronoitumiseen Google Ads ‑tilille voi kulua 48 tuntia.
  6. Lue datan jakamista koskeva sopimus. Klikkaa Hyväksy ja jatka.
  7. Kirjaudu sillä sähköpostiosoitteella tai valitse se sähköpostiosoite, jota käytät Google Adsin hallinnoijan tilille kirjautumiseen.

Kun kirjaudut Google Ads ‑tilillesi 48 tunnin kuluttua, näet linkityksen päivitetyn tilan, kun siirryt Partners-ohjelma-välilehdellä Käyttäjien sertifioinnit ‑taulukkoon.

Linkityksen tilan tarkistaminen

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilille.
  2. Klikkaa vasemmalla olevasta siirtymispalkista Partners-ohjelma-välilehteä.
  3. Klikkaa Käyttäjien sertifioinnit ‐kortista Näytä tiedot ‐linkkiä.
  4. Käyttäjien sertifioinnit ‑sivulta näet kaikki käyttäjät ja heidän linkityksen tilansa. Jos olet kirjautunut Google Adsin hallinnoijan tilille, taulukossa suluissa näkemäsi sähköpostiosoite on Skillshop-käyttäjätili, jonka olet linkittänyt Google Ads ‑tiliisi. "Linkitetty Skillshopiin?" ‐sarakkeen yläosassa on valitsin. Kun nuoli osoittaa alaspäin, linkitetyt käyttäjät näkyvät ensin.

Google Ads- ja Skillshop-tilien linkityksen poistaminen

1. Kirjaudu henkilökohtaiselle Skillshop-tilillesi.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi. Klikkaa sitten Oma profiili. Klikkaa profiilikuvasi alta Muokkaa profiilia.
  3. Vieritä alas kohtaan Jaa Skillshop-tilitietoni.
  4. "Yhdistä Google Ads ‑tiliin" ‑painikkeen alla lukee "Google Ads" ja sen perässä sähköpostiosoitteesi.
  5. Klikkaa x-kuvaketta, niin tilisi linkitys poistetaan.