TIlknyt og fjern tilknytning mellem dine Google Ads- og Skillshop-konti

TIlknytning mellem dine Google Ads- og Skillshop-konti er den eneste måde, du kan få dine individuelle Skillshop-certificeringer til at tælle med i forhold til virksomhedens Google Partner-krav. Certificeringer er et af kravene til Google Partner-badget, så det er vigtigt, at du linker til dine Google Ads- og Skillshop-konti.

Få flere oplysninger om, hvordan du sikrer, at dine certificeringer tæller med i certificeringskravene

Før du begynder

Bemærk!

• Du skal oprette en konto i Skillshop. Se, hvordan du konfigurerer din Skillshop-konto
  • Vi anbefaler, at du linker én Skillshop-konto til én Google Ads-brugerkonto.
    • Hvis en anden Skillshop-bruger forsøger at knytte den samme mailadresse til en Google Ads-brugerkonto, får vedkommende en fejlmeddelelse og vil ikke kunne tilknytte, før tilknytningen til den oprindelige brugermailadresse er fjernet.
    • En enkelt Skillshop-konto kan linkes til flere mailadresser for Google Ads-brugerkonti (de vises som "delt med N brugere" i brugerfladen), men det er kun ét sæt certificeringer, der tælles med.
    • Hvis en bruger har mere end én Skillshop-konto, skal brugeren linke fra den konto, hvor brugerens Google Ads-certificeringer findes. Hvis en bruger har tilknyttet fra en Skillshop-konto, der ikke har brugerens Google Ads-certificeringer, skal brugeren fjerne tilknytningen til den pågældende Skillshop-konto, gå til Skillshop-kontoen med Google Ads-certificeringerne og tilknytte fra denne konto. Se afsnittene "Tjek af din linkstatus" og vælge "Fjern tilknytningen mellem dine Google Ads- og dine Skillshop-konti" nedenfor for at få oplysninger om, hvordan du linker og fjerner links.
  • Vi anbefaler, at du bruger din personlige mailadresse til din Skillshop-konto og linker til en arbejdsmailadresse i Google Ads. På den måde tilskrives dine certificeringer stadig dig, hvis du skifter til en anden virksomhed.

Vejledning

Forbind dine Google Ads- og dine Skillshop-konti

1. Først skal du gå til siden "Rediger profil" på din Skillshop-konto. Dette kan gøres på to måder.
  2. Du kan gå til Skillshop og logge ind. Sørg for, at du logger ind med din personlige Skillshop-konto (eller den konto, som du bruger til at opnå Google Ads-certificeringer).
  3. Klik på dit profilbillede øverst til højre. Klik derefter på Min profil, og klik på Rediger profil øverst til højre under dit profilbillede.
  4. Rul ned til Del mine Skillshop-kontooplysninger.
  5. Tryk på knappen Tilknyt din Google Ads-konto, og vælg den mailadresse, du bruger på din Google Ads-konto, for at sikre, at dine Google Ads-certificeringer krediteres til din Google Ads-konto.
    • Det kan tage op til 48 timer, før Skillshop-profilen synkroniseres med Google Ads-kontoen.
  6. Læs aftalen om datadeling. Klik på Acceptér og fortsæt.
  7. Log ind med eller vælg den mailadresse, du bruger til at få adgang til din Google Ads-managerkonto.

Efter 48 timer skal du logge ind på din Google Ads-konto igen for at se din opdaterede tilknytningsstatus ved at gå til tabellen Brugercertificeringer på fanen "Partnerprogram".

Tjek din tilknytningsstatus

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik påfanen Partnerprogram i venstre navigationslinje.
  3. Klik på linket Vis detaljer på kortet "Brugercertificeringer".
  4. Når du er på siden Brugercertificeringer, får du vist en liste over brugere og deres linkstatus. Hvis du er logget ind på din Ads-managerkonto, er den mailadresse, du ser i parentes i denne tabel, den Skillshop-brugerkonto, du har tilknyttet din Google Ads-konto. Der er en kontakt øverst i kolonnen "Tilknyttet i Skillshop". Når pilen peger nedad, vises de tilknyttede brugere først.

Fjern linket mellem dine Google Ads- og Skillshop-konti

1. Log ind på din personlige Skillshop-konto.
  2. Klik på dit profilbillede øverst til højre. Klik derefter på Min profil. Klik på Rediger profil under dit profilbillede.
  3. Rul ned til sektionen Del mine Skillshop-kontooplysninger.
  4. Under knappen "Opret forbindelse til Google Ads-konto" vises "Google Ads" efterfulgt af din mailadresse.
  5. Klik på [ikonet] "X" for at fjerne tilknytningen til din konto.