Del dine Skillshop-kontooplysninger med din virksomhed

Vejledningen nedenfor gælder kun for det aktuelle Partner-badge. Få flere oplysninger her, om hvordan du får dine certificeringer til at tælle med i det nye 2021-badge.

For at sikre at dine certificeringsresultater tæller med i opfyldelsen af kravene til din virksomheds badge eller specialisering, skal du dele dine Skillshop-kontooplysninger med din virksomhed. Hvis du tidligere har oprettet en Skillshop-konto, har du måske allerede fundet ud af, hvordan du deler dine oplysninger.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan gennemgå og ændre dit valg, så du kan dele dine kontooplysninger uden at blive bedt om det.

Sådan deler du dine skillshop-kontooplysninger med din virksomhed

1. Log ind på din Skillshop-konto.
  2. Klik på dit profilbillede i øverste højre hjørne, og vælg Min profil.
  3. Klik på Rediger profil under dit profilbillede.
  4. Under "Del mine Skillshop-kontooplysninger med min virksomhed" skal du vælge Ja.
  5. Klik på Gem.