Opret målgruppesegmenter med dine appbrugere

Der er indført følgende forbedringer i Google Ads for at give en omfattende og samlet visning af dine målgrupper og gøre målgruppeadministration og -optimering lettere:

• Ny målgrupperapportering
    Detaljeret rapportering om målgruppedemografi, segmenter og ekskluderinger er nu samlet på ét sted. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon, åbn fanen "Målgrupper, søgeord og indhold", og klik på Målgrupper for at få flere oplysninger. Du kan også nemt administrere dine målgrupper fra denne rapportside. Få flere oplysninger om målgrupperapportering.
  • Nye termer
    Vi bruger nye termer i din målgrupperapport og overalt i Google Ads. Eksempelvis kaldes "målgruppetyper" (disse omfatter tilpassede målgrupper, målgrupper i markedet og interessebaserede målgrupper) nu målgruppesegmenter, og "remarketing" kaldes nu "dine data". Få flere oplysninger om opdateringerne af målgrupperelaterede termer og udtryk.

Når du administrerer kampagner, der bruger dine data til målretning efter målgruppe, kan det være en god idé at identificere og målrette annonceringen mod bestemte målgruppesegmenter. I denne artikel kan du læse om, hvordan du opretter dine datasegmenter bestående af forskellige appbrugere. Klik for at udvide hver sektion nedenfor.

Husk! For at kunne bruge listerne til Discovery-kampagner samt kampagner på Søgenetværket, Google Displaynetværket og YouTube skal du sikre dig, at størrelseskravene er opfyldt, når du opretter listerne.

Bemærk! Du kan nemt målrette mod potentielle kunder ved at oprette dine datasegmenter bestående af appbrugere på en forenklet måde. Den nye måde tager udgangspunkt i det, der allerede er tilgængeligt i dine værktøjer til målgruppeadministration.

Det forenklede flow giver dig mulighed for nemt at oprette komplekse målgruppesegmenter ved at vise alle tilgængelige apphandlinger med mulighed for at kombinere flere inkluderings- og ekskluderingsbetingelser.

Alle brugere, undtagen brugere, der har foretaget bestemte handlinger

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

I dette eksempel på brug inkluderer du alle brugere, der har foretaget en handling, og ekskluderer brugere, der har foretaget bestemte handlinger.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Delt samling på sektionsmenuen.
  3. Klik på Målgruppeadministrator.
  4. Klik på plusknappen for at tilføje et målgruppesegment.
  5. Vælg + Appbrugere i menuen Valgmuligheder.
  6. Navngiv målgruppesegmentet i feltet "Segmentnavn".
  7. Vælg din app på rullemenuen "App".
  8. Vælg Enhver handling, og angiv antallet af dage, så det inkluderer alle appbrugere, der har været aktive inden for det pågældende interval (standard er 30 dage, og 540 dage er det maksimale antal dage, der understøttes).
  9. Klik på Ekskluder handling, og vælg handlingsnavnet og antal dage efter behov.
  10. Gentag det forrige trin for at ekskludere yderligere brugere, der har udført andre handlinger.
  11. Vælg mellem at forhåndsudfylde listen eller starte med en tom liste under "Indstillinger for forhåndsudfyldning". Google Ads kan forhåndsudfylde din liste med de personer, der har interageret med din virksomhed inden for de seneste 30 dage.
  12. Tilføj en valgfri beskrivelse af segmentet i feltet Segment.
  13. Klik på Opret segment for at gemme dette nye datasegment.

Brugere, der har foretaget flere handlinger

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

I dette eksempel på brug kan du inkludere brugere, der har foretaget flere handlinger, ved at kombinere hver enkelt handling med en OG-funktion.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Delt samling på sektionsmenuen.
  3. Klik på Målgruppeadministrator.
  4. Klik på plusknappen for at tilføje et målgruppesegment.
  5. Vælg + Appbrugere i menuen Valgmuligheder.
  6. Navngiv målgruppesegmentet i feltet "Segmentnavn".
  7. Vælg din app på rullemenuen "App".
  8. Vælg navnet på handlingen, og angiv det antal dage, der er påkrævet.
  9. Klik på Tilføj handling (OG), og angiv navnet på handlingen og det antal dage, der er påkrævet.
  10. Gentag det forrige trin for at inkludere brugere, der har foretaget yderligere handlinger.
  11. Vælg mellem at forhåndsudfylde listen eller starte med en tom liste under "Indstillinger for forhåndsudfyldning". Google Ads kan forhåndsudfylde din liste med de personer, der har interageret med din virksomhed inden for de seneste 30 dage.
  12. Tilføj en valgfri beskrivelse af segmentet i feltet Segment.
  13. Klik på Opret segment for at gemme dette nye datasegment.

Bemærk! Med denne konfiguration oprettes der målgruppesegment med brugere, som har udført både handling A og handling B. I dette tilfælde er segmentstørrelsen typisk mindre end en liste over brugere, som har udført handling A ELLER handling B.

Brugere, der har foretaget én handling, men ikke en anden

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

I dette eksempel på brug kan du inkludere brugere, der har foretaget en bestemt handling, og ekskludere brugere, der har foretaget en anden handling.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Delt samling på sektionsmenuen.
  3. Klik på Målgruppeadministrator.
  4. Klik på plusknappen for at tilføje et målgruppesegment.
  5. Vælg + Appbrugere i menuen Valgmuligheder.
  6. Navngiv målgruppesegmentet i feltet "Segmentnavn".
  7. Vælg din app på rullemenuen "App".
  8. Vælg det handlingsnavn, der skal inkluderes, og angiv det antal dage, der er påkrævet (standard er 30 dage, og 540 dage er det maksimale antal dage, der understøttes).
  9. Klik på Ekskluder handling, og angiv navnet på handlingen og det antal dage, der er påkrævet.
  10. Vælg mellem at forhåndsudfylde listen eller starte med en tom liste under "Indstillinger for forhåndsudfyldning". Google Ads kan forhåndsudfylde din liste med de personer, der har interageret med din virksomhed inden for de seneste 30 dage.
  11. Tilføj en valgfri beskrivelse af segmentet i feltet Segment.
  12. Klik på Opret segment for at gemme dette nye datasegment.