Crear segments de públic a partir dels usuaris d'una aplicació

A fi d'oferir una visualització completa i consolidada dels públics i de simplificar-ne la gestió i l'optimització, trobareu les millores següents a Google Ads:

• Informes de públics nous
    Ara, els informes detallats sobre les dades demogràfiques, els segments i les exclusions de públic es consoliden en un sol lloc. Feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon, obriu la pestanya "Públics, paraules clau i contingut" i feu clic a Públics. Des d'aquesta pàgina d'informes també podeu gestionar fàcilment els públics. Obteniu més informació sobre els informes de públics.
  • Termes nous
    Hem afegit termes nous als informes de públics i a tot Google Ads. Per exemple, ara els "tipus de públics" (que inclouen els públics personalitzats, els actius al mercat i els afins) s'anomenen segments de públic, i en lloc de "remàrqueting" parlem de "les vostres dades". Obteniu més informació sobre l'actualització de termes i frases relacionats amb els públics.

A l'hora de gestionar les campanyes que utilitzen les vostres dades per a la segmentació per públic, us pot resultar útil identificar segments de públic específics per orientar-hi els anuncis. Aquest article explica com podeu crear segments de les vostres dades formats per diferents usuaris de la vostra aplicació. Feu clic a les seccions que hi ha a continuació per desplegar-les.

Quan creeu les llistes, tingueu present que encara heu de complir els requisits de mida per publicar anuncis a la cerca, la Xarxa de Display de Google, YouTube i les campanyes discovery.

Nota: podeu segmentar fàcilment els clients potencials amb una manera simplificada de crear segments de les vostres dades formats per usuaris de l'aplicació. Aquesta funció se suma a les que ja estan disponibles a través de les eines del Gestor de públics.

El flux simplificat us permet crear segments de públic complexos d'una manera senzilla perquè mostra totes les accions des de l'aplicació disponibles i deixa combinar diverses condicions d'inclusió i d'exclusió.

Tots els usuaris excepte els que han dut a terme determinades accions

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

En aquest cas d'ús, incloureu tots els usuaris que hagin fet qualsevol acció i excloureu els que hagin dut a terme determinades accions.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona d'eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Biblioteca compartida.
  3. Feu clic a Gestor de públics.
  4. Feu clic al botó de més per afegir un segment de públic.
  5. Al menú d'opcions, seleccioneu + Usuaris de l'aplicació.
  6. Al camp "Nom del segment", poseu un nom al segment de públic.
  7. Al menú desplegable "Aplicació", seleccioneu la vostra aplicació.
  8. Seleccioneu Qualsevol acció i introduïu el nombre de dies per incloure tots els usuaris de l'aplicació que han estat actius en aquest interval (el valor predeterminat és 30 dies i el nombre màxim de dies admesos és 540).
  9. Feu clic a Acció d'exclusió i seleccioneu el nom de l'acció i el nombre de dies, tal com es demana.
  10. Repetiu el pas anterior per excloure altres usuaris que hagin dut a terme altres accions.
  11. A "Opcions d'emplenament previ", trieu si voleu que la llista s'empleni prèviament o bé començar amb una llista buida. Google Ads pot emplenar prèviament la llista amb els usuaris que han interaccionat amb la vostra empresa durant els 30 darrers dies.
  12. Afegiu una descripció opcional del segment al camp corresponent.
  13. Feu clic a Crea un segment per desar aquest segment de dades nou.

Usuaris que han dut a terme diverses accions

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

En aquest cas d'ús, podeu combinar accions amb una funció AND per incloure els usuaris que hagin dut a terme diverses accions.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona d'eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Biblioteca compartida.
  3. Feu clic a Gestor de públics.
  4. Feu clic al botó de més per afegir un segment de públic.
  5. Al menú d'opcions, seleccioneu + Usuaris de l'aplicació.
  6. Escriviu un nom per al segment de públic al camp "Nom del segment".
  7. Al menú desplegable "Aplicació", seleccioneu la vostra aplicació.
  8. Seleccioneu el nom de l'acció i introduïu el nombre de dies, tal com es demana.
  9. Feu clic a Afegeix una acció (AND) i introduïu el nom de l'acció addicional i el nombre de dies, tal com es demana.
  10. Repetiu el pas anterior per incloure els usuaris que hagin dut a terme accions addicionals.
  11. A "Opcions d'emplenament previ", trieu si voleu que la llista s'empleni prèviament o bé començar amb una llista buida. Google Ads pot emplenar prèviament la llista amb els usuaris que han interaccionat amb la vostra empresa durant els 30 darrers dies.
  12. Afegiu una descripció opcional del segment al camp corresponent.
  13. Feu clic a Crea un segment per desar aquest segment de dades nou.

Nota: aquesta configuració crearà un segment de públic dels usuaris que han dut a terme tant l'acció A com la B. La mida d'aquest segment acostuma a ser inferior a la d'una llista d'usuaris que han dut a terme l'acció A o la B.

Usuaris que han dut a terme una acció però no una altra

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

En aquest cas d'ús, podeu incloure els usuaris que hagin fet una determinada acció i excloure els que n'hagin dut a terme una altra.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona d'eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Biblioteca compartida.
  3. Feu clic a Gestor de públics.
  4. Feu clic al botó de més per afegir un segment de públic.
  5. Al menú d'opcions, seleccioneu + Usuaris de l'aplicació.
  6. Escriviu un nom per al segment de públic al camp "Nom del segment".
  7. Al menú desplegable "Aplicació", seleccioneu la vostra aplicació.
  8. Seleccioneu el nom de l'acció que voleu incloure i introduïu el nombre de dies, tal com es demana (el nombre predeterminat de dies és 30 i el nombre màxim de dies admesos és 540).
  9. Feu clic a Acció d'exclusió i introduïu el nom de l'acció i el nombre de dies, tal com es demana.
  10. A "Opcions d'emplenament previ", trieu si voleu que la llista s'empleni prèviament o bé començar amb una llista buida. Google Ads pot emplenar prèviament la llista amb els usuaris que han interaccionat amb la vostra empresa durant els 30 darrers dies.
  11. Afegiu una descripció opcional del segment al camp corresponent.
  12. Feu clic a Crea un segment per desar aquest segment de dades nou.