Brug af målgruppeudvidelse

Med målgruppeudvidelse kan du nå ud til flere personer, der minder om dem i dit eksisterende målgruppesegment. Du vil muligvis opleve en stigning i antallet af eksponeringer, visninger, klik og konverteringer for kampagner, der bruger målgruppeudvidelse.

Hvis du vil bruge målgruppeudvidelse til dine videokampagner, skal du kun vælge "Produkt- og brandovervejelse" eller "Brandbevidsthed og rækkevidde" som dit kampagnemål. Hvis du vil bruge optimeret målretning, skal du vælge "Salg", "Kundeemner" eller "Websitetrafik" som dit kampagnemål. Få flere oplysninger om optimeret målretning.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du aktiverer målgruppeudvidelse i din kampagne.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Aktivér målgruppeudvidelse for nye kampagner

1. Opret en ny kampagne på din Google Ads-konto ved at klikke på knappen oprettelsesknappenCreate Button.
  2. Klik på Kampagne.
  3. Vælg Produkt- og brandovervejelse eller Brandbevidsthed og rækkevidde som dit mål, og fortsæt.
  4. Klik på sektionen Målgruppesegmenter i sektionen "Personer" under oprettelse af en kampagne.
  5. Tilføj målretning efter målgruppe ved at vælge målgruppesegmenter.
  6. Når du har valgt målgruppesegmenter, vises afkrydsningsfeltet "Målgruppeudvidelse".
  7. Markér afkrydsningsfeltet for at aktivere målgruppeudvidelse.

Brugerfladeskærmbillede, der viser målgruppeudvidelse for nye Google Ads-kampagner

Aktivér målgruppeudvidelse for eksisterende kampagner

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold i sektionsmenuen.
  3. Klik på Målgrupper.
  4. Klik på Rediger målgruppesegmenter i modulet "Målgruppesegment".
  5. Klik på Annoncegruppe, og vælg derefter en kampagne og en annoncegruppe på den liste, der vises. Du kan også søge efter den kampagne eller annoncegruppe, du vil opdatere.
  6. Vælg de målgruppesegmenter, som din kampagne skal nå ud til. Få flere oplysninger om målretning efter målgruppe.
  7. Markér afkrydsningsfeltet ud for det segment, du vil føje til din målretning.
  8. Klik på Gem.

Find rapportering af målgruppeudvidelse

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold i sektionsmenuen.
  3. Klik på Målgrupper.
  4. Rul ned til bunden af tabellen "Målgruppesegmenter" eller tabellen "Demografi" på siden "Målgrupper".
  5. Klik på Vis tabel.
  6. Når tabellen udvides, skal du fortsætte med at rulle ned, indtil du finder en række med navnet "I alt: Udvidelse og optimeret målretning".

Målgruppeudvidelsernes effektivitet skal ses i forhold til de overordnede mål med den aktuelle kampagne.

Estimater for ugentlige eksponeringer

Når du opretter en kampagne, estimerer Google Ads det tilgængelige antal eksponeringer, som din kampagne forventes at modtage, i højre side af siden. Når du aktiverer målgruppeudvidelse, vil du opleve en stigning i antallet af det estimerede eksponeringer.

Effekten af målgruppeudvidelse på dine kampagner

Målgruppeudvidelse finder flere brugere, der ligner din valgte målgruppe, for at øge kampagnens rækkevidde og samtidig opretholde dine CPM- og CPV-bud. Større rækkevidde afhænger af det tilgængelige budget og størrelsen på din målgruppe.

Relateret link