Brug af målgruppeudvidelse

Med målgruppeudvidelse kan du nå ud til flere personer, der minder om din eksisterende målgruppe, eller personer, som med stor sandsynlighed vil foretage en konvertering (afhængigt af dit mål). Du kan opleve en stigning i antallet af eksponeringer, visninger, klik og konverteringer for kampagner, der bruger målgruppeudvidelse.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du aktiverer målgruppeudvidelse i dine video- og Discovery-kampagner.

Vejledning

Aktivér målgruppeudvidelse for nye kampagner

1. Begynd at oprette din kampagne i Google Ads.
  2. Tilføj målretning efter målgruppe i sektionen "Målgrupper" under oprettelse af kampagnen. Når du har valgt målretning efter målgruppe, ser du afkrydsningsfeltet "Målgruppeudvidelse".
  3. Hvis målgruppeudvidelse ikke er valgt automatisk, skal du markere afkrydsningsfeltet for at aktivere målgruppeudvidelse.

Brugerfladeskærmbillede, der viser målgruppeudvidelse for nye Google Ads-kampagner

Aktivér målgruppeudvidelse for eksisterende kampagner

1. Find din kampagne i Google Ads, og klik på den.
  2. Klik på den annoncegruppe, du vil justere målretning for.
  3. Klik på Målgrupper på navigationsmenuen.
  4. Klik på blyantikonet Edit setting, pencil icon, og vælg Rediger annoncegruppemålretning.
  5. Rul til feltet "Målgruppeudvidelse".
  6. Markér afkrydsningsfeltet for at aktivere målgruppeudvidelse.

Estimater for ugentlige eksponeringer

Når du opretter en kampagne, estimerer Google Ads det tilgængelige antal eksponeringer, som din kampagne forventes at modtage, i højre side af siden. Når du aktiverer målgruppeudvidelse, ser du en stigning i antallet af det estimerede eksponeringer.

Effekten af målgruppeudvidelse på dine kampagner

• Hvis dit mål er "Produkt- eller brandovervejelse" eller "Brandbevidsthed og rækkevidde", finder målgruppeudvidelse flere brugere, der minder om din valgte målgruppe, for at øge kampagnens rækkevidde og samtidig opretholde dine CPM- og CPV-bud. Større rækkevidde afhænger af det tilgængelige budget og størrelsen på din målgruppe.
  • Hvis dit mål er "Salg", "Kundeemner" eller "Websitetrafik", finder målgruppeudvidelse flere brugere, der sandsynligvis vil konvertere til en CPA inden for din kampagnes CPA-mål.

Rapportering af målgruppeudvidelse

I Google Ads kan du finde rapportering af målgruppeudvidelser ved at gå til siden "Målgrupper" for en annoncegruppe. På siden "Målgrupper" skal du rulle ned til bunden af effektivitetstabellen, indtil du ser en række med navnet "I alt: Udvidelse". Målgruppeudvidelsernes effektivitet skal ses i forhold til de overordnede mål med den aktuelle kampagne.

Relateret link