Utilitzar l’expansió del públic

Amb l'expansió del públic, podeu arribar a més persones similars al segment de públic que teniu. A les campanyes que tenen activada aquesta funció, és possible que vegeu un augment en el nombre d'impressions, visualitzacions, clics i conversions.

Per utilitzar l'expansió del públic a les campanyes de vídeo, seleccioneu "Consideració de la marca i del producte" o "Notorietat de marca i abast" com a objectiu de la campanya. Si voleu utilitzar la segmentació optimitzada, seleccioneu "Vendes", "Contactes" o "Trànsit al lloc web" com a objectiu de la campanya. Obteniu més informació sobre la segmentació optimitzada.

Aquest article explica com podeu activar l'expansió del públic a la vostra campanya.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Activar l'expansió del públic en campanyes noves

1. Al compte de Google Ads, creeu una campanya nova fent clic al botó de creació Create Button.
  2. Feu clic a Campanya.
  3. Trieu Consideració de la marca i del producte o Notorietat de marca i abast com a objectiu i continueu.
  4. A la secció "Persones" de la creació de la campanya, feu clic a la secció Segments de públic.
  5. Seleccioneu segments de públic per afegir segmentació per públic.
  6. Un cop hàgiu seleccionat els segments de públic, veureu la casella de selecció "Expansió del públic".
  7. Feu-hi clic per activar l'expansió del públic.

Pantalla de la IU que mostra l'expansió del públic per a les campanyes noves de Google Ads

Activar l'expansió del públic en campanyes que ja teniu

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. Feu clic a Públics.
  4. Al mòdul "Segments de públic", feu clic a Edita segments de públic.
  5. Feu clic a Grup d'anuncis i, a continuació, seleccioneu una campanya i un grup d'anuncis de la llista que es mostra. També podeu cercar la campanya o el grup d'anuncis que vulgueu actualitzar.
  6. Seleccioneu els segments de públic als quals vulgueu arribar amb la campanya. Obteniu més informació sobre la segmentació per públic.
  7. Feu clic a la casella de selecció que hi ha al costat del segment que vulgueu afegir a la segmentació.
  8. Feu clic a Desa.

Trobar els informes d'expansió del públic

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. Feu clic a Públics.
  4. A la pàgina "Públics", desplaceu-vos fins a la part inferior de la taula "Segments de públic" o de la "Dades demogràfiques".
  5. Feu clic a Mostra la taula.
  6. Quan la taula s'ampliï, continueu desplaçant-vos cap avall fins que trobeu una fila amb el títol "Total: expansió i segmentació optimitzada".

El rendiment de l'expansió del públic equival a una ajuda per aconseguir els objectius generals d'una campanya determinada.

Estimacions d'impressions setmanals

Quan creeu una campanya, a la part dreta de la pàgina, Google Ads mostra una estimació de les impressions que es preveu que rebi la campanya. Quan activeu l'expansió del públic, veureu un augment en el nombre d'impressions estimades.

Efectes de l'expansió del públic en les campanyes

L'expansió del públic cerca més usuaris similars al públic que heu seleccionat per ampliar l'abast de la campanya sense modificar les ofertes de cost per cada mil impressions (CPM) i de cost per visualització (CPV). L'abast addicional depèn del pressupost disponible i de la mida del públic.

Enllaç relacionat