Om migreringen från äldre displayannonser till responsiva displayannonser

För att förenkla vår serie med tillgångsbaserade annonsmaterial flyttar vi alla smarta displayannonser och äldre dynamiska displayannonser med mall-id:t 491 till det nya responsiva displayannonsformatet. Det nya annonsformatet har alla funktioner som smarta displayannonser har och som du känner till väl. Dessutom har det ytterligare funktioner, t.ex. förbättrad förhandsgranskning och utökad användarrapportering. Läs mer om responsiva displayannonser.

Nästa steg

För att underlätta övergången hjälper vi till genom att automatiskt skapa responsiva displayannonser med dina annonstillgångar när ungefär halva året har gått. De skapas pausade så att du ska kunna granska och redigera dem vid behov och se till att de körs när du är klar. Lär dig hantera dina responsiva displayannonser
I november i år kan du slutligen förvänta dig att smarta displayannonser och äldre dynamiska displayannonser med mall-id:t 491 fasas ut helt.

Fördelar

Övergången till responsiva displayannonser är avsedd att förbättra för annonsörerna på bland andra följande vis:

• Förbättrade annonsförhandsvisningar med de mest populära annonslayouterna och annonsstorlekarna
  • Åtkomst till videotillgångar
  • Nya funktioner i användargränssnittet, som en kombinationsrapport, råd och tillgångar och förslag
  • Bättre modeller för val av tillgångar och format
  • Möjlighet att använda redigeraren och webb-API:et, liksom massöverföring