Om målgrupper för hotellannonser

Du kan använda Google Ads för att lägga till och hantera målgrupper för hotellannonser. När du ställer in en målgrupp för en hotellannons kan du välja mellan olika målgruppslistor. Du kan också justera bud för målgrupper i hotellannonser och se rapporter i rapportredigeraren eller i Google Ads API-rapporter.

Målgruppslistor

Välj någon av följande målgruppslistor när du väljer en målgrupp för en hotellannons:

• Målgrupper för appanvändare
  • Webbplatsbesökare
  • Liknande segment
  • Anpassad kombination
  • Kundlistor
Obs! Du kan observera målgruppslistornas resultat och använda budjusteringar för medlemmar i dina datasegment. Detta begränsar inte räckvidden för din kampanj eller annonsgrupp.

Rapporter

Du kan skapa en målgruppsrapport med hjälp av rapportredigeraren i Google Ads eller via Google Ads API-rapporter.

Om du behöver hjälp med dina bokningslänkar kan du kontakta oss eller chatta med en supportspecialist.