Om målgrupper for hotellannonser

Du kan bruke Google-annonser til å legge til og administrere hotellmålgrupper. Når du oppretter en målgruppe for en hotellannonse, kan du velge mellom ulike målgruppelister. Du kan også justere bud for målgrupper for hotellannonser og sjekke rapporter i rapportredigereren eller Google Ads API-rapportene.

Målgruppelister

Velg en av målgruppelistene nedenfor når du skal fastsette målgruppen til en hotellannonse:

• målgrupper bestående av appbrukere
  • Besøkende på nettstedet
  • Lignende segmenter
  • Egendefinert kombinasjon
  • kundelister
Merk: Du kan følge med på resultatene du oppnår med målgruppelistene, og bruke budjusteringer for medlemmene av datasegmentene dine. Dette begrenser ikke rekkevidden til kampanjene og annonsegruppene dine.

Rapportering

Du kan opprette en målgrupperapport ved å bruke rapportredigereren i Google Ads, eller gjennom Google Ads API-rapportene.

Hvis du trenger hjelp med linkene til bestillingssiden, kan du kontakte oss eller be om å få chatte med en brukerstøttespesialist.