Over doelgroepen voor hoteladvertenties

U kunt Google Ads gebruiken om hoteldoelgroepen toe te voegen en te beheren. Als u een doelgroep instelt voor een hoteladvertentie, kunt u kiezen uit verschillende doelgroeplijsten. U kunt ook biedingen voor doelgroepen aanpassen in hoteladvertenties en rapporten bekijken in de Rapporteditor of de Google Ads API voor rapporten.

Doelgroeplijsten

Selecteer een van de volgende doelgroeplijsten als u een doelgroep voor een hoteladvertentie kiest:

• Doelgroepen voor app-gebruikers
  • Websitebezoekers
  • Vergelijkbare segmenten
  • Aangepaste combinatie
  • Klantenlijsten
Opmerking: U kunt de prestaties van doelgroeplijsten bekijken en bodaanpassingen gebruiken voor leden van uw gegevenssegmenten. Het bereik van uw campagne of advertentiegroep wordt hierdoor niet beperkt.

Rapporten

U kunt het rapport Doelgroep maken met behulp van de Rapporteditor in Google Ads of via de Google Ads API voor rapporten.

Als u hulp nodig heeft met de links van uw boekingspagina's, kunt u contact met ons opnemen of een chat met een supportspecialist aanvragen.