Om målgrupper for hotelannoncer

Du kan tilføje og administrere hotelmålgrupper via Google Ads. Når du konfigurerer en målgruppe for en hotelannonce, kan du vælge mellem forskellige målgruppelister. Du kan også justere bud for målgrupper i hotelannoncer og se rapporter i værktøjet til rapportredigering eller Google Ads API-rapporterne.

Målgruppelister

Vælg en af følgende målgruppelister, når du vælger en målgruppe for en hotelannonce:

• Målgrupper af appbrugere
  • Besøgende på websitet
  • Tilsvarende segmenter
  • Tilpasset kombination
  • Kundelister
Bemærk! Du kan se effektiviteten af målgruppelister og bruge budjusteringer for medlemmer af dine datasegmenter. Dette begrænser ikke rækkevidden for din kampagne eller annoncegruppe.

Rapportering

Du kan oprette en målgrupperapport ved hjælp af værktøjet til rapportredigering i Google Ads eller Google Ads API-rapporterne.

Hvis du har behov for hjælp til dine bookinglinks, kan du kontakte os eller anmode om en chat med en supportspecialist.