Google Ads-manageraccounts en slimme campagnes

Een Google Ads-manageraccount is een krachtige tool voor het beheer van meerdere Google Ads-accounts of accounts voor slimme campagnes. Met een manageraccount kunt u meerdere accounts koppelen, zodat u ze op één plek kunt bekijken.

Manageraccounts zijn ideaal voor externe adverteerders, zoals bureaus en marketingprofessionals, en grote adverteerders die meerdere accounts beheren.

Een Google Ads-manageraccount gebruiken met slimme campagnes

• Nieuw account maken: Als u een account voor slimme campagnes wilt maken vanuit een manageraccount, klikt u op Nieuw account maken. U heeft de mogelijkheid een Google Ads-account of een account voor slimme campagnes te maken.
  • Rapportage: Standaardrapportage is beschikbaar voor accounts voor slimme campagnes in manageraccounts. Meer informatie over rapportage in manageraccounts.
  • Uw account koppelen of ontkoppelen: Met uw manageraccount kunt u eenvoudig en wanneer u maar wilt nieuwe en bestaande accounts voor slimme campagnes koppelen en ontkoppelen. Lees de instructies voor het koppelen en ontkoppelen van accounts en uw manageraccount.

Opmerking: Wanneer u een account voor slimme campagnes selecteert, wordt er een Google Ads-account met slimme campagnes in de slimme modus gemaakt. Als u dit selecteert, kunt u op elk gewenst moment overschakelen naar de expertmodus, waarin u andere Google Ads-campagnes kunt maken.

Google Ads-campagnetypen vergelijken

U weet niet zeker welk type account u wilt maken? Een vergelijking tussen slimme campagnes en andere campagnetypen van Google Ads.

Tip

Via geconsolideerde facturering kunnen gebruikers van manageraccounts al hun Google Ads-accountfacturen samenvoegen tot één maandelijkse factuur. U betaalt slechts één factuur, waarin de kosten van alle accounts in uw manageraccount zijn opgenomen. Meer informatie over geconsolideerde facturering.