Anbefalte fremgangsmåter for implementering av dyplinker

Hvis du vil at annonsene dine skal sende de eksisterende appbrukerne til en bestemt side i appen din, må du implementere dyplinking. Med dyplinker får brukerne en mer sømløs overgang mellom annonsene dine og det mest relevante innholdet i appen, noe som kan gi deg flere konverteringer. Finn ut mer om dyplinker.

Sjekk om du har slått på dyplinking

Linker til Android-apper

Be Android-utvikleren din om å følge fremgangsmåten i denne artikkelen for å få testet om applinker er aktivert for bestemte nettadresser. Hvis den grønne avmerkingsboksen vises, er applinker aktivert.

Universelle iOS-linker

Skriv inn en nettadresse som skal testes, i Apples App Search API Validation Tool, og merk av i «Link to Application»-delen (link til appen). Hvis statusen «Passed» (bestått) vises, er universelle linker slått på.

Optimalisering av konverteringer med dyplinker

Flest konverteringer oppnår du med dyplinker som passer godt til reklameelementer, budhendelsen og målgruppen annonsene er målrettet mot, og som sender folk til de mest relevante appsidene for å hjelpe dem med å fullføre de ønskede handlingene.

Første eksempel: Tenk deg at du har en datingapp og målretter annonser mot brukere som ikke har vært aktive de siste 30 dagene, i den hensikt å få dem til å bruke appen igjen. Hvis du så byr på «appåpninger», bør dyplinken gå til appens startside.

Andre eksempel: Tenk deg at du har en spillapp som promoterer et spesialarrangement overfor aktive brukere gjennom en reklame der hovedfokuset er dette arrangementet. Hvis du deretter byr på «brukeren registrerer seg for arrangementet», bør dyplinken gå til en bestemt arrangementsside.

Web to App Connect

Du kan konfigurere dyplinking og sporing av appkonverteringer via Web to App Connect-grensesnittet i Google Ads. Når du har konfigurert begge disse, kan du gi brukerne sømløse overganger mellom nett og app og i snitt oppnå dobbelt så høye konverteringsfrekvenser for annonseklikk som lander i appen din, enn med de på mobilnettstedet ditt.

Med denne finstemte opplevelsen blir det enklere for kundene å utføre den ønskede handlingen, enten det er å kjøpe noe, registrere seg eller legge noe i handlekurven. I Web to App Connect-grensesnittet kan du også spore disse konverteringshandlingene i appen og få anbefalinger om hvordan du finstemmer kampanjen.

Følg disse tre trinnene for å komme i gang med Web to App Connect:

1. Klikk på verktøyikonet Verktøyikon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Planlegging-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Senter for appannonsering. Nå åpnes Web to App Connect-grensesnittet.

Finn ut mer om hvordan du får flere konverteringer ved hjelp av Web to App Connect-grensesnittet.

Implementering av veldig mange dyplinker i apper

Hvis du har 100 appsider, trenger du ikke nødvendigvis å implementere 100 dyplinker i appen din. Du kan i stedet implementere applinker eller egendefinerte skjemaer med jokertegn. Du kan for eksempel bruke «*.example.com»-linken for både «test1.example.com»- og «test2.example.com»-nettadressen. Finn ut mer om å bruke jokertegn.

Merk: Dyplinker blir ikke tatt med i betraktningen når SEO-rangeringdn beregnes, så de påvirker derfor ikke denne rangeringen.

Linker til relatert innhold