Optimale løsninger til implementering af dybe links

Hvis du gerne vil have dine annoncer til at sende dine eksisterende appbrugere til en bestemt side i din app, er det en god idé at implementere dybe links. Dybe links giver en mere "gnidningsfri" brugeroplevelse mellem dine annoncer og det mest relevante indhold i appen og kan medvirke til at øge antallet af konverteringer. Få flere oplysninger om dybe links

Find ud af, om brug af dybe links er aktiveret

Android-applinks

Få din Android-udvikler til at følge trinnene i denne artikel for at teste, om en bestemt webadresse er aktiveret for applinks. Hvis afkrydsningsfeltet er markeret med grønt, er applinks aktiveret.

Universelle iOS-links

Angiv en webadresse, der skal testes, i Apples App Search API Validation Tool, og tjek sektionen "Link to Application". Hvis statussen siger "Passed", er universelle links aktiveret.

Optimering af antal konverteringer ved hjælp af dybe links

Dybe links, der passer godt til aktiver til annoncemateriale, budgivningshændelsen og den målgruppe, der målrettes mod, og som sender brugerne hen til de mest relevante appsider, så der er større sandsynlighed for, at de udfører de ønskede handlinger, genererer det største antal konverteringer.

Eksempel 1: Hvis din app er en datingapp, der er målrettet mod frafaldne brugere efter 30 dage med det formål at få dem til at bruge appen igen, og dit bud er på "åbning af apps", skal dit dybe link føre til startsiden for din app.

Eksempel 2: Hvis din app er en spilapp, der promoverer en særlig begivenhed over for aktive brugere ved hjælp af annoncemateriale, der er skræddersyet til den pågældende begivenhed, og dit bud er på "brugeren deltager i begivenheden", skal dit dybe link føre til en specifik side for den pågældende begivenhed.

Implementering af et stort antal dybe links i dine apps

Hvis du har 100 appsider, behøver du ikke nødvendigvis at implementere 100 dybe links i din app. Du kan i stedet implementere applinks eller tilpassede skemaer med jokertegn. Linket "*.example.com" kan f.eks. både bruges til webadresserne "test1.example.com" og "test2.example.com". Få flere oplysninger om brugen af jokertegn

Bemærk! Dybe links tages ikke i betragtning ved beregning af SEO-rangering, så de påvirker ikke SEO-rangeringen.