Nye anbefalinger er lagt til i optimaliseringresultat

21. mai 2019

Ved hjelp av optimaliseringresultat kan du prioritere anbefalte handlinger for kampanjene dine, slik at du raskere kan nå forretningsmålene dine og frigjøre mer tid i løpet av dagen. Optimaliseringresultatet går fra 0 % til 100 %, der 100 % betyr at kontoen din kan nå sitt fulle potensial. Du kan nå et optimaliseringresultat på 100 % ved å ta i bruk eller avvise anbefalingene i kontoen din.

Anbefalinger

Du finner optimaliseringresultatet ditt på Anbefalinger-siden, som vist her.

Anbefalinger-siden fremheves relevante funksjoner som kan forbedre de samlede resultatene du oppnår med kampanjene dine. Vi legger til nye anbefalinger i optimaliseringresultat for å inkludere følgende:

• Forslag til smart budgivning med mål-ROAS og mål for visningsandel for å hjelpe deg med å nå målene dine ved å by mer effektivt.
  • Anbefalinger for budjusteringer for interessemålgrupper, demografi og intensjonsmålgrupper.
  • Sesongbaserte budsjettanbefalinger med forslag til økning av budsjettene for kommende økninger i trafikken, slik at du ikke går glipp av potensielle kunder.

Bedrifter bruker anbefalinger for å oppdage muligheter til å maksimere potensialet for kontoene sine:

Rakuten, Japans største nettbutikk, bruker optimaliseringresultat for å forbedre den daglige kontoadministrasjonen og prioritere de mulighetene som gir best avkastning. Én av anbefalingene til Rakuten innebar å gå over til en smart budgivningsstrategi, noe som resulterte i en økning i fortjenesten på 15 %.

Markedsføringsbyrået AnalyticaHouse har som mål å øke inntektene og rekkevidden for én av kundene sine, DeFacto, som er ett av Tyrkias ledende merkenavn innen mote og klær. Ved å implementere anbefalingen for smart budgivning økte de inntektene med 141 % og avkastningen på annonsekostnadene (ROAS) med 84 %.

Hvis du vil se optimaliseringresultatet ditt, går du til Anbefalinger-siden i Google Ads-kontoen din. Bruk disse anbefalte fremgangsmåtene for at du skal lykkes så godt som mulig med optimaliseringresultat i Google Ads.

Skrevet av Ryan Beauchamp, produktsjef for Google Ads