Optimointipisteisiin lisätty uusia suosituksia

21.5.2019

Optimointipisteet auttavat priorisoimaan kampanjoiden toimintasuosituksia, jolloin voit saavuttaa liiketoimintatavoitteesi nopeammin ja vapauttaa aikaa muuhun. Optimointipisteiden vaihteluväli on 0–100 prosenttia. Täydet pisteet tarkoittavat sitä, että tilin koko potentiaali on käytössä. Optimointipisteesi voivat nousta 100 prosenttiin, kun otat suositukset käyttöön tai hylkäät ne.

Suositukset

Löydät optimointipisteet ohessa näkyvältä Suositukset-sivulta.

Suositukset-sivulla nostetaan esiin ominaisuuksia, joiden avulla voit parantaa kampanjoidesi kokonaiskehitystä. Olemme lisänneet optimointipisteisiin seuraavat uudet suositukset:

• Tavoitellun mainostuoton ja näyttökertojen osuuden tavoitteen Smart Bidding ‑strategioita koskevat suositukset, joiden avulla voit saavuttaa tavoitteesi tekemällä tehokkaampia hintatarjouksia.
  • Hintatarjouksen muokkauksia koskevat suositukset, jotka liittyvät asiasta kiinnostuneisiin yleisöihin, demografisiin segmentteihin ja ostoaikeissa oleviin yleisöihin.
  • Kausibudjetteja koskevat suositukset, joissa ehdotetaan budjettien korottamista vilkasliikenteisempinä kausina, jotta et menetä potentiaalisia asiakkaita.

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä siitä, miten yritykset voivat suositusten avulla hyödyntää tilinsä koko potentiaalin:

Japanin suurin verkkokauppasivusto Rakuten parantaa optimointipisteiden avulla päivittäistä tilinhallintaa ja priorisoi parhaiten tuottavat mahdollisuudet. Yhdessä suosituksessa Rakutenia kehotettiin siirtymään Smart Bidding ‑strategian käyttöön. Tämä osoittautui toimivaksi ratkaisuksi, sillä sen seurauksena yrityksen tulos kasvoi 15 %.

Markkinointitoimisto AnalyticaHousen tavoitteena on lisätä asiakasyrityksensä DeFacton liikevaihtoa ja tavoittavuutta. Kyseessä on yksi Turkin johtavista muoti- ja vaatemerkeistä. Ottamalla käyttöön Smart Bidding ‑suosituksen AnalyticaHouse onnistui kasvattamaan DeFacton liikevaihtoa 141 % ja mainostuottoa (ROAS) 84 %.

Näet optimointipisteesi siirtymällä Google Ads ‑tililläsi Suositukset-sivulle. Seuraamalla näitä parhaita käytäntöjä saat Google Adsista kaiken hyödyn irti optimointipisteiden avulla.

Kirjoittaja: Ryan Beauchamp, Google Adsin tuotepäällikkö