Nye anbefalinger føjet til optimeringsresultater

Den 21. maj 2019

Dit optimeringsresultat hjælper dig med at prioritere anbefalede handlinger i dine kampagner, så du kan nå dine forretningsmæssige mål hurtigere og frigøre mere daglig tid. Optimeringsresultatet går fra 0-100 %, hvor 100 % betyder, at din konto kan yde sit fulde potentiale. Du kan opnå et optimeringsresultat på 100 % ved at anvende eller afvise anbefalingerne på din konto.

Anbefalinger

Du kan finde dit optimeringsresultat på siden Anbefalinger, der vises her.

På siden Anbefalinger fremhæves relevante funktioner, der kan øge dine kampagners samlede ydeevne. Vi har tilføjet nye anbefalinger til optimeringsresultatet:

• Smart Bidding-forslag til mål-ROAS og mål-eksponeringsandel, der kan hjælp dig til at nå dine mål med mere effektive bud.
  • Anbefalinger til budjustering for interessebaserede målgrupper, demografi og målgrupper i markedet.
  • Anbefalinger til sæsonafhængigt budget om at hæve budgetter for kommende trafikforøgelser for at undgå at gå glip af potentielle kunder.

virksomheder bruger anbefalinger til at finde muligheder for at maksimere deres kontos potentiale:

Rakuten, Japans største website til e-handel, bruger optimeringsresultater til at forbedre den daglige kontohåndtering og prioritere muligheder med størst afkast. Én anbefaling foreslog Rakuten at skifte til en Smart Bidding-strategi, hvilket resulterede i en 15 % forøgelse af overskuddet.

Reklamebureauet AnalyticaHouse har et mål på at øge indtjeningen og rækkevidde for en kunde – DeFacto, en af Tyrkiets førende mode- og beklædningsvirksomheder. Ved at implementere Smart Budgivning-anbefalingen øgede de indtjening med 141 % og annonceafkastet (ROAS, Return on Advertising Spend) med 84 %.

For at se dit optimeringsresultat skal du gå til siden Anbefalinger på din Google Ads-konto. Brug disse optimale løsninger til at maksimere din succes på Google Ads med optimeringsresultater.

Indsendt af Ryan Beauchamp, Product Manager, Google Ads