Opret et målgruppesegment til appkampagner med fokus på engagement

Når du opretter en appkampagne med fokus på engagement, bliver du bedt om at tilføje målgrupper. I denne artikel kan du læse om, hvordan du opretter et nyt målgruppesegment til appkampagner med fokus på engagement.

Bemærk! Du kan nemt målrette mod potentielle kunder ved at oprette dine datasegmenter bestående af appbrugere på en forenklet måde. Den nye måde tager udgangspunkt i det, der allerede er tilgængeligt i dine værktøjer til målgruppeadministration.

Det forenklede flow giver dig mulighed for nemt at oprette komplekse målgruppesegmenter ved at vise alle tilgængelige apphandlinger med mulighed for at kombinere flere inkluderings- og ekskluderingsbetingelser.

Vejledning

Hvis du vil oprette et nyt målgruppesegment til appkampagner med fokus på engagement, skal du bruge en af de fire understøttede målgruppesegmenttyper. Du kan også oprette en tilpasset målgruppe ved at bruge en kombination af de fire understøttede segmenter.

Klik på en af nedenstående segmenttyper for at få en vejledning i, hvordan du opretter et segment af den pågældende type.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Opret et segment med alle appbrugere

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Delt samling på sektionsmenuen.
  3. Klik på Målgruppeadministrator.
  4. Klik på plusknappen .
  5. Klik på Appbrugere.
  6. Angiv målgruppens navn.
  7. Vælg din app i sektionen "App".
  8. Vælg Enhver handling, og angiv antallet af dage, så det inkluderer alle appbrugere, der har været aktive inden for det pågældende interval (standard er 30 dage, og 540 dage er det maksimale antal dage, der understøttes).
  9. Vælg en mulighed for forhåndsudfyldning.
  10. Angiv eventuelt en beskrivelse af din nye målgruppe.
  11. Klik på Opret målgruppe.

Forhåndsudfyldte segmenter

Google Ads kan forhåndsudfylde dit segment med de personer, der har interageret med din virksomhed inden for de seneste 30 dage. Med tiden føjes flere aktive brugere til målgruppesegmentet baseret på det angivne antal dage. Du kan dog muligvis undgå forsinkelser i forbindelse med udfyldningen af målgruppesegmentet ved at følge disse trin og oprette et komplet udfyldt målgruppesegment over alle brugere (hvis det er relevant):

1. Hvis du har implementeret Firebase SDK og bruger Google Analytics til Firebase til at oprette målgrupper, oprettes der automatisk et målgruppesegment af typen "Alle brugere" for din app, når dit Firebase-projekt knyttes til din Google Ads-konto, og segmentet bliver tilgængeligt i Google Ads. Få flere oplysninger om tilknytning af Firebase- og Google Ads-konti.
  2. Når du knytter din Google Play-konto til din Google Ads-konto, oprettes der også automatisk et målgruppesegment af typen "Alle brugere" til dig. Dette segment vises i Målgruppeadministrator. Få flere oplysninger om tilknytning af Google Play- og Google Ads-konti.

Opret et segment med brugere, der ikke har brugt din app for nylig

1. Klik på ikonet VærktøjerTools Icon i din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Delt samling på sektionsmenuen.
  3. Klik på Målgruppeadministrator.
  4. Klik på plusknappen .
  5. Klik på Appbrugere.
  6. Angiv målgruppens navn.
  7. Vælg din app i sektionen "App".
  8. Vælg Enhver handling, og angiv antallet af dage, så det inkluderer alle appbrugere, der har været aktive inden for det pågældende interval (standard er 30 dage, og 540 dage er det maksimale antal dage, der understøttes).
  9. Klik på Ekskluder handling, og vælg handlingsnavnet og det antal dage, der er påkrævet, for at ekskludere disse brugere.
  10. Vælg en mulighed for forhåndsudfyldning.
  11. Angiv eventuelt en beskrivelse af din nye målgruppe.
  12. Klik på Opret målgruppe.

Opret et segment med brugere, der har brugt din app for nylig

1. Klik på ikonet VærktøjerTools Icon i din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Delt samling på sektionsmenuen.
  3. Klik på Målgruppeadministrator.
  4. Klik på plusknappen .
  5. Klik på Appbrugere.
  6. Angiv målgruppens navn.
  7. Vælg din app i sektionen "App".
  8. Vælg Enhver handling, og angiv antallet af dage, så det inkluderer alle appbrugere, der har været aktive inden for det pågældende interval.
  9. Klik på Ekskluder handling, og vælg handlingsnavnet og det antal dage, der er påkrævet, for at ekskludere disse brugere.
  10. Vælg en mulighed for forhåndsudfyldning.
  11. Angiv eventuelt en beskrivelse af din nye målgruppe.
  12. Klik på Opret målgruppe.

Opret et segment over brugere, som har foretaget bestemte handlinger i din app

1.  Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon i din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Delt samling på sektionsmenuen.
  3. Klik på Målgruppeadministrator.
  4. Klik på plusknappen .
  5. Klik på Appbrugere.
  6. Angiv målgruppens navn.
  7. I sektionen "App" skal du vælge din app og apphandlinger, baseret på hvilke brugere du vil inkludere eller ekskludere.
  8. Kombiner flere handlinger, hvis det er påkrævet.
  9. Vælg en mulighed for forhåndsudfyldning.
  10. Angiv eventuelt en beskrivelse af din nye målgruppe.
  11. Klik på Opret målgruppe.

Opret et segment over uploadede mobilenheds-id'er

Bemærk! Dette gælder kun for kvalificerede annoncører.
  1. Klik på ikonet VærktøjerTools Icon i din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Delt samling på sektionsmenuen.
  3. Klik på Målgruppeadministrator.
  4. Klik på plusknappen .
  5. Klik på Kundeliste.
  6. Angiv målgruppens navn.
  7. Vælg Upload mobilenheds-id'er ud for "Data til upload".
  8. Vælg din apps platform.
  9. Angiv din apps navn i feltet under "Find din app", og vælg din app, når den vises.
  10. Klik på Vælg fil.
  11. Vælg den fil, du vil uploade, og klik på Åbn.
  12. Vælg varigheden af medlemskab.
  13. Angiv eventuelt en beskrivelse af din nye målgruppe.
  14. Klik på Gem og fortsæt.

Opret en tilpasset kombinationsmålgruppe

Følg vejledningen under Opret et tilpasset kombinationssegment for at oprette et tilpasset kombinationssegment.

Bemærk! Når der er tale om appkampagner med fokus på engagement, skal de målgrupper, du føjer til kombinationssegmentet, være en af de fire målgruppetyper, der er angivet ovenfor. Hvis du tilføjer en anden type målgruppesegment, bliver annoncerne i dine appkampagner med fokus på engagement muligvis ikke vist.

Brug målgrupper, der er oprettet i Google Analytics til Firebase

Målgrupper, herunder appbrugere, som er oprettet i Google Analytics til Firebase og eksporteret til din tilknyttede Google Ads-konto, kan nu bruges til appkampagner med fokus på engagement. Få flere oplysninger om tilknytning af Firebase- og Google Ads-konti.
Bemærk! Målgrupper, der omfatter webbrugere, understøttes ikke i appkampagner med fokus på engagement.

Husk!

• Hvis du vælger et målgruppesegment til det forkerte OS, forårsager det ikke øjeblikkelige fejl, men det kan medføre, at annoncerne i din appkampagne med fokus på engagement ikke bliver vist.
  • Sørg for at tjekke, at dit målgruppesegment indeholder de korrekte enheds-id'er for din apps operativsystem (f.eks. ADID for Android og IDFA for iPhone og iPad).