Om budjusteringer for hotelannoncer

Uanset hvilken budstrategi du vælger, kan du justere buddet for dine hotelannoncer. Derved får du mulighed for at afgive højere eller lavere bud ud fra faktorer såsom opholdets varighed, indtjekningsdag, periode for forhåndsbooking eller den rejsendes enhedstype.

Når du bruger budjusteringer, beregnes det endelige bud ud fra dit basisbud plus eventuelle budjusteringer ganget med antallet af overnatninger.

Tilgængelighed og regler for budgivning

• Budjusteringer er tilgængelige for budstrategierne Manuel CPC, Provisioner (pr. konvertering), Provisioner (pr. ophold), CPC-% eller Budgivning baseret på Udvidet CPC i Google Ads Kampagner med budstrategien provisioner (pr. ophold) understøtter en budjustering for enhed og justering af lokationsbaseret bud på -100 %. Få flere oplysninger om budgivningsoversigten for hotelannoncer
  • Når du opretter en kampagne, kan du vælge en effektiv maksimumbudgrænse. Hvis du vælger denne indstilling, vil enhver kombination af basisbud og budjusteringer ikke overstige den effektive maksimumbudgrænse.
  • Hvis du opretter budjusteringer, vil justeringen blive brugt, medmindre en kampagne eller annoncegruppe sættes på pause.
  • De budjusteringer, der angives på kampagneniveau, gælder for alle annoncegrupper i den pågældende kampagne. De budjusteringer, der angives på annoncegruppeniveau, gælder for alle hotelgrupper i den pågældende annoncegruppe.
  • I denne artikel kan du læse om, hvordan du bruger Google Ads til at anvende budjusteringer. Du kan også angive budjusteringer med Google Ads API.

Typer af budjusteringer for hotelannoncer

Budjusteringer kan baseres på en eller flere af følgende dimensioner:

• Sted: Hvor den rejsende har adresse.
  • Enhed: Den type enhed, som den rejsende bruger til at søge efter hoteller, f.eks. mobil, computer eller tablet.
  • Opholdets varighed: Det antal overnatninger, som den rejsende har angivet, op til 30 dage. Du kan angive maksimalt 30 justeringer.
  • Indtjekningsugedag: Den ugedag, hvor den rejsende vil tjekke ind på hotellet.
  • Datotype: Angiver de justeringer, der skal gælde for dine hotelannoncer, ud fra om brugere søger efter bestemte datoer, eller om de søger og får vist priser med standarddatoer.
  • Periode for forhåndsbooking: Hvor lang tid i forvejen den rejsende vil booke hotellet (op til 330 dage). Du kan indstille maksimalt 10 justeringer.
  • Målgruppelister: En Google Ads-målgruppeliste, f.eks. for kunder eller besøgende på websitet.
  • Indtjekningsdato: De valgte datoer for den rejsendes ophold.

Budjusteringer kan angives på kampagneniveau og på annoncegruppeniveau som vist nedenfor:

Budjusteringer for kampagner Budjusteringer for annoncegrupper
Sted

Enhed

Målgruppe

Indtjekningsugedag

Enhed

Målgruppe* (se noten nedenfor)

Opholdets varighed

Brugerangivne datoer

Periode for forhåndsbooking

Indtjekningsdato

I tabellen nedenfor vises det gyldige værdiinterval og de niveauer, hvor man kan foretage manuelle budjusteringer for hotelannoncer.

Justering Gyldigt interval Niveau (hvor tilpasset budjustering kan angives)
Kampagne Annoncegruppe Hotelgruppe
Enhedstyper -100 % og -90 % til +900 % JA JA NEJ
Sted -90 % til +900 % JA NEJ NEJ
Periode for forhåndsbooking -100 % og -90 % til +900 % NEJ JA NEJ
Indtjekningsugedag -100 % og -90 % til +900 % NEJ JA NEJ
Opholdets varighed -100 % og -90 % til +900 % NEJ JA NEJ
Datotype -50 % til +100 % NEJ JA NEJ
Målgruppeliste -90 % til +200 % JA JA* NEJ
Udvidet CPC automatisk JA NEJ NEJ
Annonceplanlægning -90 % til +900 % JA NEJ NEJ
Indtjekningsdato -100 % og -90 % til +900 % NEJ JA NEJ

Bemærk!

• *Du kan tilføje en målgruppe på annoncegruppeniveau og redigere budjusteringen på siden "Målgrupper". Få flere oplysninger om, hvordan du føjer målretning efter målgruppe til en annoncegruppe eller kampagne

• Hvis du angiver værdier i Google Ads API, vises de som decimaler. En værdi på 1,0 angivet i Google Ads API angiver, at basisbuddet ikke ændres. En værdi på 0,1 i Google Ads API betyder, at basisbuddet sænkes med 90 %, mens en værdi på 2,0 betyder, at basisbuddet hæves med 100 %.

• Når du angiver mere end én budjustering i din kampagne, ganges disse justeringer typisk med hinanden for at finde ud af, hvor meget dit bud skal øges eller sænkes. Vær opmærksom på, at de kombinerede budjusteringer ikke må overstige en budforøgelse på 900 %. Et bud på 10 DKK med en enhedsforøgelse på 900 % kombineret med en stedforøgelse på 900 % resulterer kun i et bud på 100 DKK. Den lavest mulige budjustering, når flere budjusteringer kombineres, er -90 %.
  • Hvis der er angivet en enhedsjustering for en annoncegruppe, vil denne værdi blive brugt i stedet for enhedsjusteringen for kampagnen. Hvis enhedstypejusteringerne for computere angives til 2 for en kampagne, og de angives til 1,5 for annoncegruppen, vil justeringen for annoncegruppen på 1,5 blive brugt.
  • Udvidet CPC kan bruges sammen med negative budjusteringer på -100 % for at ekskludere bestemt trafik fra kampagnen. Hvis du f.eks. byder 50 DKK, vælger budstrategien Udvidet CPC og angiver en budjustering på -100 % for mobilenheder, bliver dit bud 0 DKK for mobilenheder.

Kombinerede virkninger af budjusteringer

Som du kan se i dette eksempel, kan budjusteringer kombineres, så buddet bliver højere end dit basisbud:

Basisbud på 5 % CPC for et hotelværelse til 1.000 DKK pr. nat Samlet bud
Bud for én nat 50 DKK
Bud for 3 nætter 150 DKK
Budjustering for kampagne, hoteller i Spanien, 20 % 180 DKK
Budjustering på annoncegruppeniveau, 20 % for en periode for forhåndsbooking på 7 dage 216 DKK

Husk!

Den maksimale positive budjustering er 900 % (dvs. ti gange højere end basisbuddet). Den maksimale negative budjustering er -90 %. For periode for forhåndsbooking, indtjekningsugedag, indtjekningsdato, opholdets varighed og budjustering for enhed er det dog også muligt at vælge indstillingen -100% (hvilket resulterer i et bud på nul).

Kombinerede budjusteringer må ikke have en budjustering på +900 % eller -90 %. Hvis de kvalificerede felter er angivet til -100 %, angives multiplikatoren for kombineret bud også til -100 %. De kvalificerede felter kan indeholde 0 %. Et bud på 10 DKK med en enhedsforøgelse på 900 % kombineret med en stedforøgelse på 900 % resulterer kun i et bud på 100 DKK.

Relaterede links

Hvis du har behov for hjælp til dine bookinglinks, kan du kontakte os eller anmode om en chat med en supportspecialist.