Uitbreiding van oproep- en berichtenrapportage naar meer plaatsen

27 november 2018

Vanaf deze week kunnen oproepen vanuit uw locatie-extensies worden geteld als conversies nadat u oproeprapportage op accountniveau heeft ingeschakeld. De standaardlengte van een oproep die als een conversie wordt geteld, is zestig seconden en u kunt die waarde op elk gewenst moment wijzigen op basis van uw bedrijfsdoelen. Als u oproepen van een bepaalde duur meet, heeft u een nuttige indicatie welke campagnes, advertenties en zoekwoorden de hoogwaardigste interacties met klanten genereren.

We voegen ook oproep- en berichtenrapportage toe aan het tabblad met de belangrijkste extensies in Google Ads, zodat u kunt zien hoe afzonderlijke extensies resultaten genereren via telefoontjes en berichten. Bekijk nieuwe statistieken, zoals telefoonfrequentie en chatfrequentie, om uw prestaties te optimaliseren. Meer informatie over rapportage over oproep- en locatie-extensies.

Lees onze geüpdatete handleiding voor meer advies en praktische tips om oproepen via Google Ads te genereren.

Oproep- en berichtenrapportage

Gepost door Michael Russo, Product Manager, Google Ads