Om Discovery-kampagner

Om forgrundsbillede for Discovery-kampagner

Ved hjælp af Discovery-kampagner kan du nå ud til op til tre milliarder kunder på tværs af Google-feeds, så du kan nå dine effektivitetsmål i Google Ads. Takket være Googles signaler om målgruppe og kundehensigt gør denne kampagnetype dig i stand til at give brugere, der er parate til at opdage og interagere med dit brand, inspirerende og meget visuelt orienterede tilpassede annonceoplevelser via én og samme Google Ads-kampagne.

I denne artikel giver vi dig et overblik over Discovery-kampagner. Kom godt i gang ved at gå til Opret Discovery-kampagner.

Fordele

Nå ud til dine ideelle kunder i stor målestok med en enkelt kampagne. Du bidrager med byggestenene til dine annoncer, f.eks. overskrifter, inspirerende billeder og logoer af høj kvalitet, hvorefter vi viser dine annoncer til meget interesserede kunder ved hjælp af det budmål og det budget, du angiver.

Discovery-kampagner indeholder følgende funktioner:

• Nå ud til flere Google-brugere med en enkelt annoncekampagne. Via feedet til YouTUbes startside og feedet Afspil næste samt fanerne Discover* og Promoveringer og Sociale netværk i Gmail kan du nu nå ud til op til tre milliarder potentielle kunder pr. måned, når de søger efter alt lige fra de seneste modetendenser til nye madopskrifter i populære Google-tjenester.

Demonstrationer af forskellige mobilannoncer på tværs af Google-tjenester i en enkelt annoncekampagne

• Få større engagement med mere indholdsrige og relevante annoncer. Takket være Googles unikke forståelse af kundens hensigt vil du kunne vise mere relevante og meningsfulde annoncer til potentielle kunder, når de er mest interesserede i at få mere at vide om dine produkter og tjenester.

Animeret gif, der repræsenterer forskellige annonceformater på tværs af en Discovery-kampagne.

• Visuelt fængende annoncer, der vises som native-annoncer på tværs af flere Google-tjenester. Her får forbrugerne virkelig mulighed for at gå på opdagelse i deres yndlingsindhold og feedbaserede oplevelser. Vores annoncelayouts er bygget op omkring maskinlæring, så dine aktiver kan fungere og vises problemfrit på tværs af enheder på vores tjenester. På den måde bliver det nemmere for dig at fange kundernes opmærksomhed og opmuntre dem til handling. Du får kort sagt mere for pengene.

Demonstration af en annonce, der vises på Google Netværket.

Eksempel på en brugerflade, der viser de tilgængelige valgmuligheder for automatisk budgivning: Mål-CPA, Mål-ROAS, Maksimér antal klik, Maksimér antal konverteringer, Maksimér konverteringsværdi og Måleksponeringsandel

Bemærk! Discover er i øjeblikket ikke tilgængeligt for forbrugere i Frankrig og Tyskland.

Hvornår kan de bruges?

Discovery-kampagner kan være det helt rigtige for dig, hvis:

• Du ønsker at øge antallet af konverteringer markant via dine medier (via et understøttet marketingmål): Du kan f.eks. bruge Discovery-annoncer til at generere salg, tilmeldinger til nyhedsbreve eller flere websitebesøg.
  • Du ønsker at nå ud til nye kunder via dine medier: Ved at dele visuelt fængende og inspirerende annoncemateriale for dit brand på tværs af feeds på Google-tjenester kan Discovery-kampagner hjælpe dig med at øge interessen fra potentielle kunder, når de er åbne over for at prøve nye brands. Du kan f.eks. udvide en succesfuld målgruppestrategi for sociale kampagner eller videokampagner til nye målgrupper i Googles feeds.
  • Du ønsker at genetablere kontakten til dine mest værdifulde kunder: Når forbrugere med tiden vender tilbage for at finde indhold på de Google-feeds, som de godt kan lide at bruge, giver Discovery-kampagner dig flere muligheder for at generere konverteringer fra de forbrugere, der kender dit brand bedst, og som mest sandsynligt vil interagere med det igen – uanset om de tidligere har foretaget et køb, interageret med din YouTube-kanal eller besøgt dit website.

For at være kvalificeret til at oprette en Discovery-kampagne skal du opfylde følgende krav:

Har du et digitalt bureau? Besøg Create with Google for at få flere oplysninger om, hvordan Discovery-annoncer kan hjælpe dig med at skabe engagement via fængslende, visuelle oplevelser i Googles feeds.

Kampagneindstillinger

Flere kampagneindstillinger, som budgivning og målretning, automatiseres til Discovery-kampagner for at spare tid og hjælpe din kampagne med at opnå optimal effektivitet baseret på det marketingmål, bud og budget, som du vælger. Derudover er der nogle funktioner, som ikke understøttes af denne kampagnetype. Når du bruger Discovery-kampagner, kan du ikke justere følgende indstillinger:

• Manuelle budstrategier
  • Leveringsmetode
  • Enhedsmålretning
  • Placeringsmålretning (inklusive ekskluderinger)
  • Frekvensbegrænsning
  • Annoncerotation
  • Kontekstmålretning

Indholdekskludering

Google arbejder hårdt for at beskytte brands. Placeringen af Discovery-annoncer bestemmes af de emner, som en bruger er aktivt interesseret i. Dette bygger på signaler såsom videoer, som brugeren ser på YouTube, eller indhold, som brugeren følger i Discover.

Discovery-kampagner anvender automatisk ekskluderinger for at sikre, at dine annoncer vises ved siden af annoncørvenligt indhold. Discovery-annoncer vises for eksempel ikke ved siden af indhold med gentagen og overdreven brug af ukvemsord, stærkt seksuelt indhold eller grafisk vold.

Idet Discovery-annoncer vises i forbindelse med feedbaseret indhold på YouTube-startsiden, i feedet Afspil som næste, på Gmail og i Discover, bruger de ikke indstillinger for indholdsekskluderinger på kontoniveau, der kun er relevante for websites, sider, videoer og apps. For at sikre, at dine annoncer vises sammen med indhold, som du mener er passende for dit brand, anvender vi i stedet placeringsekskluderinger på kontoniveau til hovedvideoen i feedet Afspil som næste på YouTube.