Tietoja älykkäistä kampanjoista

AdWords Express ‑kampanjat ovat nyt älykkäitä kampanjoita.

Älykkäät kampanjat tarjoavat samat edut kuin AdWords Express ‑kampanjatkin, mutta niiden ominaisuuksia on parannettu. Kaikki kampanjasi ovat nyt samassa paikassa, mikä helpottaa niiden seurantaa ja hoitamista.

Tervetuloa käyttämään älykkäitä kampanjoita! Antamalla palautetta tiimillemme voit vaikuttaa Google Adsin tulevaisuuteen.

Edut

• Verkkomainoksen luominen on helppoa ja nopeaa.
  • Maksat vain, kun käyttäjät klikkaavat mainostasi.
  • Voit houkutella lisää käyttäjiä selaamaan verkkosivustoasi tai tutkimaan Google Maps ‑yritystietojasi.
  • Ylläpidon tarve on vähäinen. Google Ads huolehtii mainosten näyttämisestä puolestasi.
  • Tavoitat mainoksillasi niin tietokoneiden kuin mobiililaitteidenkin (esim. matkapuhelimien ja tablettien) käyttäjät.
  • Voit tutkia mainostesi tehokkuutta hallintapaneelistasi.

Käytettävissä olevat ominaisuudet

Alla on esitelty älykkäiden kampanjoiden tärkeimpiä ominaisuuksia.

Ominaisuus Mitä sillä tehdään?
Kampanjoiden yleiskatsaus Tämä on tilisi ydinalue, josta löydät Googlen luomat kehitystilastot.
Tiliä koskevat tärkeät ilmoitukset Nämä ovat esimerkiksi kampanjaa tai laskutusongelmia koskevia tärkeitä ilmoituksia.
Vahvistetut puhelut Tämän ominaisuuden avulla saat selville, kuinka monta puhelua (ja klikkausta) olet saanut kampanjastasi.
Toiminta Mapsissa Tämän avulla saat selville niiden kertojen määrän, jolloin käyttäjä on nähnyt mainoksesi ja klikannut sen jälkeen yrityksesi merkkiä Google Mapsissa tai hakenut reittiohjeita yritykseesi.
Verkkosivustolla tehtyjen toimien seuraaminen Google Analyticsin avulla Tämän ominaisuuden avulla voit mitata, miten hyvin verkkosivustosi vastaa liiketoiminnallisia odotuksiasi.
Mainosten ajoitus Tämän avulla voit määrittää viikonpäivät ja kellonajat, jolloin haluat mainoksesi näkyvän.

Lähetä meille palautetta

Haluamme kuulla, mikä Google Adsissa on mielestäsi hyvää ja mitä voisimme vielä parantaa. Voit kertoa meille mielipiteesi klikkaamalla tilin oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta ja valitsemalla sitten Anna palautetta.

Aiheeseen liittyvä linkki