Øg offlinesalget med onlineannoncer

Optimale løsninger til lokal markedsføring via Google Ads.

Illustration of a woman looking at a map on her phone. A curvy line connects the phone to an illustration of a store with a t-shirt in the window.

Best Practices logo

En kundes interaktion med din virksomhed kan starte online og efterfølgende fuldføres i din lokale butik. Her er nogle tips, du kan bruge som hjælp til at forbedre dine onlineannoncer og optimere dem til generering af butiksbesøg og salg.

På denne side kan du læse om følgende:

Trin 1: Udsmyk din digitale "butiksfacade"

Opret og konfigurer en virksomhedsprofil til administration af dine fysiske lokationers tilstedeværelse på nettet på tværs af Google Søgning og Maps.

Læs mere om, hvordan du opretter din digitale "butiksfacade"

Trin 2: Levér fængende annoncemateriale

Brug lokationsbaserede budskaber, promoveringer med specifikke oplysninger, korte videoer og tydelige billeder.

Star iconSpecifikke tilbud, f.eks. "15 % rabat" eller "Køb én og få én gratis", giver brugerne motivation til at besøge dine butikker.

Få flere oplysninger om, hvordan du leverer fængende annoncemateriale

Trin 3: Brug de rette værktøjer

Du kan både bruge Smart Bidding, Performance Max-kampagner og annoncer for lokalt butikslager som hjælp til at nå dine mål.

Succeshistorie

Selvom onlinesalg bliver stadig vigtigere for IKEA, står de fysiske varehuse stadig for størstedelen af det samlede salg. For at optimere til omnichannel-salg har man hos IKEA i Belgien implementeret Smart Bidding med butiksbesøg som mål, og det har udmøntet sig i en omsætningsstigning på 361 % fra år til år via detailhandelskædens søge- og Shopping-kampagner.

Få flere oplysninger om de tilgængelige værktøjer til forøgelse af butikssalget

Trin 4: Mål dine onlineannoncers offlineværdi

Du kan bruge værktøjer til måling af butiksbesøgskonverteringer, lokale handlinger, butikssalg osv. som hjælp til at få indsigt i dine annoncers effekt.

Bar chartVia Google har du adgang til en række forskellige metoder til måling af dine onlineannoncers effekt med hensyn til handlinger i din fysiske butik.

Læs mere om, hvordan du måler dine onlineannoncers offlineværdi

Mail iconVil du gerne modtage avancerede Google Ads-tips og -opdateringer direkte i din indbakke? Tilmeld dig nyhedsbrevet med tips og tricks.