Tjek dit optimeringsresultat

Et optimeringsresultat er et estimat for, hvor effektive dine Google Ads-kontoindstillinger er. Du kan nemt opnå den maksimale potentiale for din Google Ads-konto ved at tjekke optimeringsresultatet og følge de anbefalede anbefalinger, som opfylder dine forretningsmål.

Følg nedenstående vejledning for at få oplysninger om, hvordan du kontrollerer dit optimeringsresultat, og hvordan du anvender eller afviser en anbefaling. Få flere oplysninger om optimeringsresultatet.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Anbefalinger på sidemenuen til venstre.
    Bemærk! På den side, der vises, kan du se resultatet for din konto og tilgængelige anbefalinger i disse afsnit: "Alle anbefalinger", "Bud og budgetter", "Annoncer og udvidelser", "Søgeord og målretning" og "Reparationer".
  3. Hvis du vil filtrere anbefalinger ud fra en bestemt kategori, kan du klikke på kategorinavnet.
  4. Hvis du vil anvende en anbefaling, skal du klikke på Vis anbefaling under den og derefter klikke på Anvend.
    Bemærk! Hver anbefaling viser en resultatstigning, der angiver den mulige resultatforbedring i forhold til anbefalingen.
  5. Hvis du vil anvende alle anbefalinger for en bestemt type, kan du klikke på Anvend alle på anbefalingskortet.
    Eksempel: Når du anvender alle anbefalinger for en anbefalingstype, der har en resultatstigning på 7 %, øges optimeringsresultatet for din konto med 7 %, og anbefalingen markeres som afsluttet.
  6. Hvis du vil afvise en anbefaling, skal du holde markøren over det øverste højre hjørne af anbefalingen og klikke på X.
  7. Hvis du vil afvise alle anbefalinger for en bestemt type, kan du klikke på ikonet med tre prikker 3 dot menu icon på anbefalingskortet og derefter på Afvis alle.
Bemærk! Optimeringsresultatet vises kun for aktive søgekampagner. Denne funktion understøttes ikke i AdWords Express. Optimeringsresultatet bruges ikke til dit kvalitetsresultat eller til annoncerangering.