Ladda upp dina egna displayannonser

Googles Display-nätverk är utformat för att hjälpa dig att hitta rätt målgrupp och omfattar över två miljoner webbplatser, videor och appar. I den här artikeln beskriver vi hur du skapar och laddar upp dina egna bildannonser för en kampanj i Display-nätverket.

Innan du börjar

Innan du skapar annonsen i Google Ads måste du förbereda en bildfil med rätt storlek och format. Läs om specifikationerna för uppladdade displayannonser.

Anvisningar

När du laddar upp en .ZIP-mapp får den innehålla högst 40 filer. Läs om hur du skapar och laddar upp en bildannons.

Obs! Somliga annonsstorlekar visas enbart i vissa regioner.

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Välj Displaykampanjer i navigeringspanelen till vänster.
  3. Klicka sedan på Annonser och tillägg i sidmenyn till vänster.
  4. Klicka på +.
  5. Klicka på Ladda upp displayannonser.
  6. Välj en annonsgrupp.
  7. Välj en fil att ladda upp.
  8. Du kan ladda upp bildannonser som GIF, JPG och PNG.
  9. Du kan ladda upp HTML5- eller AMPHTML-annonser som ZIP-filer.
  10. Lägg till en slutlig webbadress.
  11. Klicka på Spara.