Last opp dine egne bannerannonser

Google Displaynettverk inneholder mer enn to millioner nettsteder, videoer og apper, og er utviklet med tanke på at du skal finne den rette målgruppen. I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du oppretter og laster opp dine egne bildeannonser for en kampanje i Displaynettverket.

Før du begynner

Før du lager annonsen i Google Ads, må du gjøre klar en bildefil med riktig størrelse og format. Finn ut om spesifikasjonene for opplastede bannerannonser.

Veiledning

Når du laster opp en ZIP-mappe, kan den inneholde maksimalt 40 filer. Finn ut hvordan du oppretter og laster opp bildeannonser.

Merk: Noen annonsestørrelser blir bare vist i bestemte regioner.

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Velg Bannerkampanjer i navigasjonspanelet til venstre.
  3. Klikk så på Annonser og utvidelser i sidemenyen til venstre.
  4. Klikk på +.
  5. Klikk på Last opp bannerannonser.
  6. Velg en annonsegruppe.
  7. Velg filen du vil laste opp.
  8. Du kan laste opp bildeannonser i GIF-, JPG- og PNG-format.
  9. Du kan laste opp HTML5- eller AMPHTML-annonser i ZIP-format.
  10. Legg til en endelig nettadresse.
  11. Klikk på Lagre.

Linker til beslektet innhold