Last opp bannerannonser du selv lager

Hensikten med Google Displaynettverk, som består av over 2 millioner apper, videoer og nettsteder, er at du skal finne den rette målgruppen. I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du oppretter og laster opp dine egne bildeannonser for en kampanje i Displaynettverket.

Før du begynner

Før du lager annonsen i Google Ads, må du gjøre klar en bildefil med riktig størrelse og format. Finn ut om spesifikasjonene for opplastede bannerannonser.

Veiledning

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

ZIP-mapper du laster opp, kan maksimalt inneholde 40 filer. Finn ut hvordan du oppretter og laster opp bildeannonser

Merk: Noen annonsestørrelser blir bare vist i bestemte regioner.

1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Annonser.
  4. Klikk på plussknappen .
  5. Klikk på Last opp bannerannonser.
  6. Velg en annonsegruppe.
  7. Velg filen du vil laste opp.
  8. Du kan laste opp bildeannonser i GIF-, JPG- og PNG-format.
  9. Du kan laste opp HTML5- eller AMPHTML-annonser i ZIP-format.
  10. Legg til en endelig nettadresse.
  11. Klikk på Lagre.

Linker til relatert innhold