Uw eigen display-advertenties uploaden

Via de meer dan twee miljoen websites, video's en apps van het Google Display Netwerk boort u gemakkelijk de juiste doelgroep aan. In dit artikel leggen we uit hoe u uw eigen beeldadvertenties voor een campagne in het Display Netwerk maakt en uploadt.

Voordat u begint

Voordat u in Google Ads een advertentie kunt maken, moet u een afbeeldingsbestand uploaden met de juiste afmetingen en de juiste indeling. Meer informatie over de specificaties van geüploade display-advertenties

Instructies

Wanneer u een gezipte map uploadt, mag deze maximaal veertig bestanden bevatten. Meer informatie over hoe u een beeldadvertentie maakt en uploadt

Opmerking: Sommige advertentieformaten worden alleen weergegeven in bepaalde regio's.

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Selecteer in het navigatievenster aan de linkerkant Display-campagnes.
  3. Klik vervolgens op Advertenties en extensies in het paginamenu aan de linkerkant.
  4. Klik op +.
  5. Klik op Display-advertenties uploaden.
  6. Selecteer een advertentiegroep.
  7. Kies een bestand om te uploaden.
  8. U kunt beeldadvertenties uploaden als gif, jpg of png.
  9. U kunt html5- of amp-html-advertenties uploaden als zip-bestand.
  10. Voeg een uiteindelijke URL toe.
  11. Klik op Opslaan.