Upload dine egne displayannoncer

Formålet med Google Displaynetværket, som omfatter over to millioner websites, videoer og apps, er at hjælpe dig med at nå ud til den rette målgruppe. I denne artikel viser vi dig, hvordan du opretter og uploader dine egne billedannoncer til en kampagne på Displaynetværket.

Før du begynder

Før du opretter din annonce i Google Ads, skal du klargøre en billedfil i den rette størrelse og i det rette format. Få oplysninger om specifikationerne for uploadede displayannoncer.

Vejledning

Når du uploader en .zip-mappe, kan der maksimalt medtages 40 filer. Få oplysninger om, hvordan du opretter og uploader en billedannonce

Bemærk! Nogle annoncestørrelser vises kun i bestemte regioner.

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Vælg Displaykampagner i navigationspanelet til venstre.
  3. Klik derefter på Annoncer og udvidelser på sidemenuen til venstre.
  4. Klik på +.
  5. Klik på Upload displayannoncer.
  6. Vælg en annoncegruppe.
  7. Vælg en fil, der skal uploades.
  8. Du kan uploade billedannoncer i formaterne GIF, JPG og PNG.
  9. Du kan uploade HTML5- eller AMP HTML-annoncer i en ZIP-fil.
  10. Tilføj en endelig webadresse.
  11. Klik på Gem.