Penjar anuncis de display propis

La Xarxa de Display de Google conté més de 2 milions de llocs web, vídeos i aplicacions, i està dissenyada per ajudar-vos a trobar el públic adequat. Aquest article us mostrarà com crear i penjar els vostres propis anuncis d'imatge per a la campanya de la Xarxa de Display.

Abans de començar

Abans de crear l'anunci a Google Ads, haureu de preparar un fitxer d'imatge amb la mida i el format adequats. Obteniu informació sobre les especificacions per als anuncis de display que s'han penjat.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

En penjar una carpeta .zip, hi podeu incloure com a màxim 40 fitxers. Informació sobre com podeu crear i penjar un anunci d'imatge

Nota: algunes mides d'anunci només es publicaran en determinades regions.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Anuncis.
  4. Feu clic al botó de més .
  5. Feu clic a Penja anuncis de display.
  6. Seleccioneu un grup d'anuncis.
  7. Trieu el fitxer que voleu penjar.
  8. Podeu penjar anuncis d'imatge com a GIF, JPG i PNG.
  9. Podeu penjar anuncis HTML5 o HTML AMP en un fitxer ZIP.
  10. Afegiu un URL final.
  11. Feu clic a Desa.