Responsieve advertenties omzetten in responsieve display-advertenties

Responsieve display-advertenties vervangen responsieve advertenties als het standaard advertentietype voor het Google Display Netwerk. Ze kunnen worden gebruikt in standaard display-campagnes en in slimme display-campagnes. Meer informatie over hoe u een responsieve display-advertentie maakt

About responsive display ads

Met de introductie van responsieve display-advertenties zijn de volgende scenario's mogelijk voor uw bestaande advertentietypen:

Scenario's Uitleg
Advertenties die worden weergegeven en bewerkbaar zijn

Responsieve display-advertenties en beeldadvertenties blijven actief. U kunt ze op de gebruikelijke manier maken en bewerken.

Advertenties die worden omgezet wanneer u ze bewerkt

Uw responsieve advertenties worden zoals gebruikelijk weergegeven. Als u ze bewerkt, worden ze echter automatisch omgezet in responsieve display-advertenties. U hoeft hiervoor zelf niets te doen.

Houd er rekening mee dat u geen responsieve advertenties meer kunt maken.

Advertenties die worden weergegeven maar niet bewerkbaar zijn

Uw advertenties uit de Advertentiegalerij blijven actief en worden gewoon weergegeven. U kunt echter geen advertenties in de Advertentiegalerij bewerken of maken.

Advertenties die niet worden weergegeven en niet bewerkbaar zijn Het advertentietype wordt niet meer ondersteund. De advertentie wordt niet weergegeven. U kunt de advertentie niet bewerken en geen nieuwe advertenties van dit type maken.
Opmerking: Voor dynamische advertenties kunt u nog steeds responsieve display-advertenties maken waaraan een feed is gekoppeld. U kunt ook dynamische HTML5-advertenties uploaden.